facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SECmotion

SECmotion

Info

Videograaf Bob Oerlemans van SECmotion maakt professionele video’s voor social media, events en bedrijven. Met videocamera's en drones maakt hij prachtige beelden voor jou!

Geschiedenis

De perfecte wedding clip van de mooiste dag van je leven, de perfecte pitch, viral gaan op social media… Het begint allemaal met pakkende bewegende beelden.

SECmotion maakt professionele video’s voor social media, events en bedrijven. Dat doen we met high tech apparatuur, omdat we streven naar perfectie. We bewerken vol passie de gemaakte videobeelden van onze drones en camera’s. We vertalen de beelden in kwaliteitsvideo’s die raken, overtuigen en inspireren.

Voor jezelf of voor jouw bedrijf: SECmotion maakt speciaal voor jou A story full off seconds. Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat het ons weten en we vertellen je er graag meer over. Samen komen we tot succes.

Adres: Nieuwstraat 72, 5552 BX Valkenswaard
Telefoonnummer: +31408430590
Stad: Valkenswaard
Route: Nieuwstraat 72
Postcode: 5552 BX


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Solange Misdom fotografie Solange Misdom fotografie 802 meter We hebben zaterdag een gezins fotoshoot gehad door Solange Fotografie. Was heel leuk ...
Moor Media Moor Media 1 km Goed cadeaupapier
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid