facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor So What!

So What!

Info

So What! is de uitgaansgelegenheid van Gouda. Poppodium en sociëteit in hart en nieren.

Onze taak

De stichting stelt zich tot doel het bieden van mogelijkheden tot vorming van en ontspanning voor jongeren, op niet commerciële gronden.

Producten

DJ's, Bands, Cabaret en Eetcafé



"So What! is de uitgaansgelegenheid van Gouda. Volledig gerund door vrijwilligers sinds 1963 en poppodium in hart en nieren."
Adres: Vest 30, 2801 VE Gouda
Telefoonnummer: +31 (0)182 519232
ln.tahw-os@ofni
Stad: Gouda
Route: Vest 30
Postcode: 2801 VE



op zoek naar gerelateerd: so what gouda, so what betekenis, so what lyrics, so what band, so what gouda adres, so what gouda facebook, so what miles davis, so what texel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Discotheek CityLife Discotheek CityLife 16 meter De leuke Discotheek van midden Nederland CityLife.
StudioGonz StudioGonz 112 meter Alleen al zéér onsympathiek en ongemakkelijk personeel bij de kassa, waardoor iederee...
Friends / Lobbes Friends / Lobbes 568 meter Kwam hier altijd, vond het echt leuk. Maar ineens had mijn vriend een verbod voor iet...
Houtmansplantsoen Houtmansplantsoen 660 meter Superleuke locatie voor live muziek Elke zondag vanaf 14.00 uur
Recensies
Iets veranderd door de haren heen. Daar ooit mogen optreden met Funky Fruit. Nu was Voltage de hoofd act. Lekker bandje. Voldoende barpersoneel voor die 80 toeschouwers.
Gemoedelijke, open en veilige sfeer voor vrouwen. Veel keuze uit speciaalbier. Top vrijwilligers die alles runnen.
Feestje lekker raven ouwe was prima georganiseerd. Niet heel groot, maar gezellige bar met vriendelijke prijzen
Om trots op te zijn! Gouda Open Air mede mogelijk gemaakt en Gerben -;! Super festival. Samenwerking Free Music High Fidelity voor Vinyl, Cd en de betere Audio equipement, geweldige instore optredens. Support your Local!!!!
Was erg leuk en afwisselend met allerlei korte optredens van de bandjes van de goudse popschool. Zeker vooe herhaarling vatbaar!
klant onvriendelijke beveiliging en erg arrogant!
We mochten eindelijk weer, en wat was de sfeer top. Op naar meer van zulke avonden!
Leuke medewerkers en een hele goeie sfeer
Leuke tent om uit te gaan.
So What was altijd goed. Maar Saint Patrick's Day hoef je er niet te vieren.... Tot 24.00 uur was het volkomen leeg. Toen zijn we van verdriet maar vertrokken. Zou het na het sluiten van de deur 24.00 uur nog vol gelopen zijn????
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid