facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Houtmansplantsoen

Houtmansplantsoen
Adres: Fluwelensingel , Gouda , NL
Stad: Gouda
Route: Fluwelensingel



op zoek naar gerelateerd: Houtmansplantsoen Concerten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
So What! So What! 660 meter Iets veranderd door de haren heen. Daar ooit mogen optreden met Funky Fruit. Nu was V...
StudioGonz StudioGonz 762 meter Alleen al zéér onsympathiek en ongemakkelijk personeel bij de kassa, waardoor iederee...
Recensies
Superleuke locatie voor live muziek Elke zondag vanaf 14.00 uur
het is een mooie&schitterende&prachtige maar vooral bijzondere historische park graag kom ik er met het uitlaten van mijn logeer hondje zij vind het ook een geweldige plek om te komen en bij de meeste wandelingen is het ook vaak een leuke avontuur voor ons. onderweg komen we ook andere honden tegen haha en willen ook wel contact maken maar zij is daar wat voorzichtiger in heeft wel een mooie leeftijd bereikt van 10+ jaren hihi is wel een beetje te merken aan haar laten en doen. ze vind het heerlijk om te ruiken aan de meeste struiken er zijn soorten met rode bessen waar die haar favoriete..en vaker zand happen&eten wat niet echt goed is voor de spijsvertering..zodra het word opgemerkt trekt men aan de halsriem en gaan we verder met ons avontuurlijke wandeling.
Was weer een top middag met de Bentleys Maar een ding wil ik ff kwijt Waarom weinig controle dat het middenpad waar de geluidswagen staat niet goed open blijft .i.v.m toegang ambulance brandweer en politie. Voor heen werd er hier nauwkeurig opgelet.
Altijd leuk en gezellig. Goede band met muziek uit de jaren 80. Veel dames hadden zich echt ingespannen met hun ballroom japonnen .Dat was een lust om te zien en ze hebben er zelf van genoten.
We hebben hier een zomers zondagmiddag concert bijgewoond. Je kan voor € 1 een stoel huren, of je brengt er zelf 1 mee. Je kan drinken en taart kopen of je brengt het zelf mee. Er werd gepicknicked op kleedjes.
In dit prachtige park valt heel veel te ontdekken. Want het is oud. En verkregen uit een legaat van de Burgemeester Van Berg en IJzendoorn. Het was hun achtertuin. Dezelfde burgemeester die geld beschikbaar heeft gegeven voor aanleg van een tweede park, het van Berg en IJzendoorn park. In het Houtmanspkantsoen, vernoemd naar de zeevaarders staat een sokkel monument ter nagedachtenis aan deze broers. Ze behoren tot de eerste zeevaarders naar de oost, wat later tot oprichting van de VOC heeft geleidt. Ik meen hun verkenningsschip Het Duyfken in de sokkel te herkennen. Het monument is een Rijksmonument. In het park kan je ook de ingang of eigenlijk uitgang van de Grote Volmolenduiker zien. En nog fundament resten van het Kasteel. Het park is een Rijksmonument.
Mooi park geschikt voor honden en wandelaars goed onder houden Aandacht punt de politie rijdt met een auto daar...
Prachtig park met eeuwenoude grote bomen. De muziektent vormt het podium voor de Houtmansplantsoenconcerten die een paar zondagen in de zomer worden gegeven.
The Wieners brachten een prima optreden met ouderwetse rock and roll en blues
Gezellig met elkaar verbonden zijn, lekker met de muziek, wat te drinken en mensen kijken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid