facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor So Sweet Chocolade

So Sweet Chocolade

Info

Wij verkopen verse bonbons (Lentz) en verse truffels (Lentz) en schenken Illy koffie en Dammann Freres thee. Wij verkopen ook artikelen van Zuster Evie, leuk om cadeau te geven en wij verkopen ook tassen en schoenen van chocolade



"Luxe chocolaterie met Leonidas bonbons en eigen fabrikaat Boulanger bonbons. Mooi glaswerk, relatiegeschenken in alle prijsklassen en gebak en taarten van Maison Kelder."
Adres: Molenstraat 13a, 2671 EV Naaldwijk
Telefoonnummer: +31648896238
Stad: Naaldwijk
Route: Molenstraat 13a
Postcode: 2671 EV


Recensies
Gezellige zaak met een leuke dame die helpt. We vonden het ijs erg lekker. Als we weer in de buurt zijn komen we zeker terug.
Super lekkere chocolade en gebakjes. Super aardige winkeliers.
Heerlijke bonbons en altijd fijn geholpen
Super vriendelijk geholpen!
Heerlijke Bonbons
Lekkere bonbons!
Heerlijke bonbons
Vertaald door Google Vriendelijk personeel in deze fijne chocolaatjeswinkel. Origineel Friendly staff in this fine tasting chocolates shop.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor So Sweet Chocolade.

Naaldwijk chocolatier

openingstijden, locatie, vervoer. Molenstraat 13a naaldwijk winkels en detailhandel kaart stadsplattegrond, satellietweergave. So Sweet Chocolade adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met So Sweet Chocolade. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over So Sweet Chocolade delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid