facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Marian's Kookwereld

Marian's Kookwereld

Info

Op deze pagina vindt u de actuele items van Marian's Kookwereld. De laatste nieuwtjes binnen ons hoogwaardige kwaliteit keukenartikelen.
Alles wat Marian en René bezighoudt binnen de muren van de Kookwereld

Geschiedenis

Marian en René zijn al meer dan 23 jaar de enthousiaste eigenaren van Marian's Kookwereld. In de winkel vind je kookattributen van hoogwaardige kwaliteit. Wij geven je graag een persoonlijk advies. Kijk ook eens op ons YouTube kanaal met vele instructiefilms.
https://www.youtube.com/user/Kookwereld/videos



"Marians Kookwereld is een Westlands bedrijf wat bestaat sinds 1994. Service en aandacht voor onze klant staan bij ons hoog in het vaandel. Onze fysieke winkel is gevestigd in Naaldwijk, het koopcentrum van het Westland. Al onze producten zijn ook online bij ons te koop."
Adres: Rembrandtstraat 31, 2671 GC Naaldwijk
Telefoonnummer: 0174-622168
Stad: Naaldwijk
Route: Rembrandtstraat 31
Postcode: 2671 GC


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Kookwinkel Vlaardingen, Kooktips inductie, Kookwinkel Maassluis, Kookwinkel Delft, Jura naaldwijk, Kookwinkel honselersdijk, Kookwinkel Den Haag, Bakwinkel Naaldwijk
Recensies
Ik lees in de reacties: Vriendelijk personeel, denken met je mee en verlenen goede service. Helaas niet onze ervaring. Alles leek wel teveel gevraagd. Gemiste kans! Ze hadden een hoop aan ons kunnen verdienen.
Goed advies mooie winkel Ben blij met de cropot turbo
Fijne winkel voor alle huishoudelijke artikelen en apparaten, keuze is reuze !
Fijne kookwinkel in hartje Naaldwijk. Marian en René zijn zeer behulpzaam bij het uitzoeken van de kookgerei. Beste keus voor het Westland. Goede merken in huis!
De kookwinkel met de vriendelijkste en meest behulpzame medewerkers in de wijde omgeving.
Vriendelijk personeel, denken met je mee en verlenen goede service
Fijne cursus...groenten snijden!. Winkel heeft een mooi aanbod voor elke kookliefhebber.
Prima keukenwinkel. Groot assortiment tegen een redelijke prijs een vriendelijke en deskundige bediening.
Mooie winkel in het centrum van Naaldwijk. Je kunt hier terecht voor alle keuken benodigdheden en natuurlijk koffiemachines van jura of andere merken. Je word er altijd super vriendelijk geholpen en ze kunnen alle vragen beantwoorden en je zo aan de geschikte koffiemachine helpen. Die aan alle wensen voldoet. Ook is een echte aanrader de koffiebonen die ze verkopen voor echt een heerlijk bakkie. Ook is er Gratis parkeren achter de winkel in de blauwe zone. Dus zeker een bezoekje waard als je iets nodig hebt.
Goed geholpen, duidelijke uitleg, goede prijs!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Marian's Kookwereld.

Naaldwijk winkels en detailhandel

openingstijden, locatie, vervoer. Rembrandtstraat 31 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Marian's Kookwereld adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Marian's Kookwereld. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Marian's Kookwereld delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid