facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SnowPlanet

SnowPlanet

Info

SnowPlanet De coolste indoorpiste nabij Amsterdam, het gehele jaar geopend!

Geschiedenis

De coolste indoorpiste nabij Amsterdam, het gehele jaar geopend!



"SnowWorld Amsterdam biedt alle faciliteiten voor het perfecte dagje uit met uw gezin, familie of bedrijf. Het evenementencomplex beschikt, naast twee skipistes, over diverse restaurants, feestzalen, vergaderzalen, twee terrassen, een après-ski café en een gespecialiseerde wintersportwinkel."
Adres: Heuvelweg 6-8 , Velsen-Zuid 1981 LV, NL
Telefoonnummer: 0255 545 848
ln.tenalpwons@ofni
Stad: Velsen-Zuid
Route: Heuvelweg 6-8
Postcode: 1981 LV


Openingstijden

Maandag: 09:00-23:00
Dinsdag: 09:00-23:00
Woensdag: 09:00-23:00
Donderdag: 09:00-23:00
Vrijdag: 09:00-23:00
Zaterdag: 09:00-23:00
Zondag: 09:00-23:00


op zoek naar gerelateerd: snowplanet korting, snowplanet of snowworld, snowplanet spaarnwoude, snowplanet zoetermeer, snowplanet groupon, snowplanet adres, snowplanet prijzen, snowplanet korting anwb
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Theeschenkerij De Theeschenkerij 3 km Heel gezellige high thea gehad. Mooie plek met enthousiast personeel
Recensies
Proefles van 55 minuten voor 37,5 euro geboekt, het was echter zo druk dat we 4 keer de kleine piste af zijn geweest. De rij voor de skilift begon halverwege de piste . De les begon te laat en eindigde ook nog eens eerder. Bizarre prijzen voor horeca ook en er staan niet overal prijzen bij. 18,50 voor 8 bitterballen, een ijsthee en een chocomel, zelf Schiphol is goedkoper.
Sinds de overname van die nieuwe eigenaar is de leukste dag van het jaar voor de poolhonden om in de sneeuw te kunnen rennen afgeschaft... lekkere dierenvriend zo een eigenaar. Sindsdien kom ik hier ook niet meer en hoop dat andere ook geen geld meer gaan uitgeven aan deze praktijken.
Leuke ski locatie. Mijn dochter had een oriëntatie les. De lerares deed het top en onze kleine wil graag terugkomen. Accommodatie is netjes schoon en eten is goed verzorgd. Er zijn naast skiën nog mega veel dingen te doen
Zeer slecht! Eens en nooit meer! De skie les, was zeer rommelig en de dame die hielp was totaal niet gemotiveerd.. het enige wat ze zei glij maar naar beneden in een pizza punt, er werd totaal niks uitgelegd en je wordt aan je lot overgelaten. Het was 37,50 voor 55 min les, na 40 min was het al afgelopen…
Slechte ervaring! Ik heb begin januari een cursus van 3 x skiles bij Snowworld Amsterdam Spaarnwoude geboekt. De 1e les was prima, niets op aan te merken. De 2e les van een andere leraar gehad, compleet waardeloos! Een groep van 9 personen! Het kwam erop neer dat we langer boven hebben staan wachten totdat we aan de beurt waren of beneden hebben staan wachten in de lange rij bij de lift de andere lift was stuk....., dan dat we hebben geskied. Aan het eind van de rit gaf de leraar als advies om in Oostenrijk een privéles te nemen terwijl ik daarvoor juist de skilessen had geboekt bij Snowworld. De 3e les weer van een andere leraar les gehad, deze was overigens prima. Ik heb d.d. 17-02-2023 een mail gestuurd en daarin mijn verhaal gedaan en verzocht om een oplossing. Daarna opnieuw diverse mails verstuurd, tot op heden zonder resultaat alleen een email waarin werd aangegeven dat ze het erg druk hadden... Kortom, een slechte ervaring rijker, geen aanrader!!!
Op een vrijdag in de voorjaarsvakantie staat er 1 persoon bij de schoenenuitgifte en 1 bij de ski uitgifte. Verderop zitten 2 werknemers niks te doen achter de balie, terwijl klanten een half uur !! bezig zijn materiaal op te halen. Vervolgens schoenen die te wijd zijn, niet verstelbaar, en waarvan bovenste gespen steeds open springen. Maar ja, weer in de rij is weer tijdverlies en na je timeslot kost elke minuut 35 cent. Terwijl je er 20 minuten voor aanvang was sta je dus pas een kwartier na aanvang timeslot op de piste. Goed geld verdienen zo. Verder om 13u alle gebak op. Dit doen we niet nog eens.
Vandaag SnowWorld Amsterdam bezocht om onze jonge kinderen alvast voor te bereiden op wintersport. Meeste hadden wij online al geregeld. Vriendelijk personeel, echter was de ski/schoenen uitgifte balie onder bezet, en dat leverde zichtbaar irritaties op bij de bezoekers. Nadat je schoenen hebt gehad schuif je door naar de ski uitgifte. Daar stond niemand. Bezoekers wilde bijna zelf gaan pakken. Wederom irritaties. Les ging goed, Stijn was aardig. Gezellig “Oostenrijks” restaurant met prima eten. Niet goedkoop. Via de doorgaande weg prima bereikbaar, maar kom je uit recreatiegebied Spaarnwoude staat SnowWorld niet op de bewegwijzering.
Cash betalen kan niet en dat is een flinke minpunt voor dit bedrijf. Waarom bewust klanten uitsluiten die cash willen betalen? De indoor piste is best kort waardoor je meer tijd kwijt bent in de lift dan aan skiën. -6 graden binnen. Omkleedruimte ruikt onfris maar is niet vies. Deze skihal is vooral voor beginners. Het eten en drinken is relatief duur en wisselende kwaliteit.
Proefles skiën gedaan met kinderen. Was een leuke ervaring. Aardige instructeur. Was wel wat druk zaterdag begin van de middag, waardoor het soms weer even duurde voordat je weer omhoog kon met de lift.
Had een probleem met boeken van 1+1 gratis april actie door een fout op hun website! Landelijk info nummer gebeld direct na boeking, maar restitutie niet mogelijk:-. Op locatie in Spaarnwoude super vriendelijk geholpen door Bianca en Joan! Echt top service!!! Bedankt voor jullie begrip
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid