facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Theeschenkerij

Info

De Theeschenkerij is gevestigd in de voormalige oranjerie Velserbeek en de locatie voor een bijzondere gelegenheden. U kunt bij ons terecht voor bruiloften, feestavonden, recepties en buffetten, maar ook voor een high tea of vergadering.

Geschiedenis

Een bruiloft, receptie, buffet, high tea of feestavond? Ons team bezorgt u een onvergetelijke middag of avond, volledig afgestemd op uw wensen. We bieden plaats aan groepen tot 150 personen. Maar wanneer u met een groter gezelschap bent, kunnen we uitbreiden met een tent. In de zomer kunt u zowel de zaal als het terras gebruiken. En wilt u een band of dj voor uw feest zodat er naar hartenlust kan worden gedanst? Dan zorgen wij dat de inrichting daarop wordt aangepast.
Buiten de reserveringen om, zijn we zondagmiddag geopend voor een drankje en/of hapje. En ook op mooie, zomerse dagen stellen wij graag het terras aan u beschikbaar.



"Evenementenlocatie en huwelijkslocatie gelegen in Park Velserbeek. Op zondag geopend voor wandelaars.Dé locatie voor een feestavond, bruiloft, receptie, high tea, borrel en buffetten. Tevens is De Theeschenkerij geschikt voor condoleances en uitvaarten."

"Evenementenlocatie en huwelijkslocatie gelegen in Park Velserbeek. Op zondag geopend voor wandelaars.Dé locatie voor een feestavond, bruiloft, receptie, high tea, borrel en buffetten. Tevens is De Theeschenkerij geschikt voor condoleances en uitvaarten."
Adres: Velserbeek 3 , Velsen-Zuid 1981 LA, NL
Telefoonnummer: 0255 514 244
Stad: Velsen-Zuid
Route: Velserbeek 3
Postcode: 1981 LA



op zoek naar gerelateerd: de theeschenkerij heemstede, het oude slot heemstede, de theeschenkerij heemstede openingstijden, velserbeek 3 velsen zuid, openingstijden theeschenkerij velserbeek, high tea beeckestijn, de theeschenkerij velserbeek 1981 la velsen-zuid, theeschenkerij boerengoed
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SnowPlanet SnowPlanet 3 km Proefles van 55 minuten voor 37,5 euro geboekt, het was echter zo druk dat we 4 keer ...
Recensies
Heel gezellige high thea gehad. Mooie plek met enthousiast personeel
Fijne plek om na het wandelen met de hond een kop thee of koffie te drinken. Mooie ruimte en ik denk in de zomer ook heel fijn om op het terras te vertoeven.
Werkelijk prachtige locatie! Een pand met geschiedenis. Voor koffie of een borrel met wat lekkers zit je hier binnen en buiten heel goed! Ruime parkeergelegenheid en dan een klein stukje lopen. Betaalbaar ook. Tosti €4,50. Muntthee €3,50
Gisteren hadden wij een high tea voor een babyshower bij de Theeschenkerij. Ik denk dat ik namens de groep mag spreken dat wij het een geweldige ervaring vonden. Ontzettend vriendelijke eigenaresse/bediening, tot in de puntjes verzorgde high tea met heerlijke kleine hapjes en zoetigheden, prachtig gedekte tafel die we zelf nog konden opleuken met roze slingers etc. En ook nog eens een prachtige locatie.
We hadden een high tea georganiseerd voor onze moeder die 80 werd. Super goed verzorgd bij De Theeschenkerij en heerlijke hapjes!!
Gezellig feestje van tante Janny gehad, leuke gelegenheid om een feestje te houden.
Een hele mooie plek met een huiselijk en warm gevoel. De perfecte plek voor de trouwerij van onze vrienden
Aangename sfeer. Prima high tea
Hele mooie locatie, leuk koffie drinken. Jammer dat het zo weinig geopend is!!
Leuke locatie grenzend aan een vijver en aan de rand van het stadspark Velser beek. Prima parkeren, authentiek gebouw met buitenterrassen, een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid