facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sneltank "Romeo Delta"

Sneltank

Info

Wij zijn een tankshop, rookwaren, auto-onderhoud, loterijen, aanhangerverhuur, cadeau-artikelen, maar ook DHL, DHL Express, GLS, Sandd en Western Union service bieden wij aan.

Adres: Jol 1101, 8243 ED Lelystad
Telefoonnummer: 0320248706
Stad: Lelystad
Route: Jol 1101
Postcode: 8243 ED


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 21:00
Dinsdag: 07:00 - 21:00
Woensdag: 07:00 - 21:00
Donderdag: 07:00 - 21:00
Vrijdag: 07:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 21:00
Zondag: 09:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Snel Tank Heerde, Snel Tank Epe prijzen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Snel Tank Lelystad Snel Tank Lelystad 93 meter Super personeel die zich een slag in de rondte werkt om iedereen van dienst te kunnen...
Shell Shell 3 km
BP BP 4 km Jammer dat er tegenwoordig kleuters achter de toonbank staan die meer aandacht hebben...
Shell Shell 4 km
Supertank Binnenhavenweg Supertank Binnenhavenweg 6 km Ja wat valt er over te vertelen tis handig als je auto bjjna geen brandstof meer heef...
TOTAL TOTAL 8 km
Recensies
Zijn oplichters met poststukken verzenden. Via GLS. Poststuk daar gebracht 6.95 betaald 7 dagen later kwam ik zelf achter dat hun mijn Poststuk niet kon verzenden omdat die malloten zelf niet wisten dat GLS geen poststukken verzend dat na een postbus nummer moet Èènmaal daar om me poststuk weer op te halen krijg je betaalde 6.95 niet terug ze hebben er geen moer aan gedaan ze hebben wel hun fout toe gegeven maar het bedrag kreeg ik niet terug om dat die ouwe heks zei hij is wel bij GLS geweest. oplichters.
De winkel eigenaar zelf een man is een racist ik voelde mij zwaar gediscrimineerd vandaag. Deze persoon is de meest onvriendelijke persoon die ik heb gezien. Ik kom daar nooit meer !
Ik kom daar al 3 jaar en het personeel is altijd erg vriendelijk.en behulpzaam als je iets vraagt.
Nog nooit zulk onvriendelijk personeel meegemaakt. En zelfs een naam correct spellen is moeilijk.
Kom hier al jaren, hard werkende ondernemer. Die me sigaretten al klaar legt op de balie als die me ziet aan komen lopen. Gewoon top service. Kom hier graag en wil hier graag blijven komen.
Lange meneer genaamd Ivo Lubbers behandeld je als een racist. Ik kom hier altijd geld versturen tegen mijn zin en heb al meerdere keren gezien hoe de oude vrouw achter de kassa meerdere mensen weg stuurt. Nu was ik dit keer ten dupe en moest ik de pand verlaten omdat ik mijn auto niet goed had geparkeerd. Grappige was ik was al bijna klaar met de transactie waarop de oudere vrouw het annuleert. Ik snap niet hoe zo een winkel western union zaken mee doet. Ze behandelen de klanten discriminerend en zijn beiden racisten. Vroeg in het station stuurde ik met plezier geld op. Ook fijn om daar te zien hoeveel multi culturele medewerkers er waren! Ik hoop dat wester union deze review leest en de signalen serieus neemt en hopelijk ook actie onderneemt en ze de toko daar sluiten!!!!!
Grappig om de uit een lopende reveiws te lezen. Het is een kleine pomp met een klein winkeltje. Ik heb de indruk dat het personeel zich vaak verveeld om dat het niet zo druk is. Als.je binnen komt en je laat merken Dat je open staat voor een praatje word er altijd dank baar gebruik van gemaakt. Deze pomp kom ik puur om dat mijn favoriete sportschool er naast zit en het handig is dat ik noet om hoef te rijden om tetanken of een pakje weg te brengen. Het is er ook nooit druk dus het doed wat het moet doen.
Net langs Snel Tank Jol geweest, wat een vriendelijke eigenaresse. Goed geholpen en zeer klantvriendelijk
Mijn vaste adres wanneer ik mijn pakketten thuis niet kan ontvangen. Soms moet je bij een langere rij wachten omdat soms één persoon twee balies bediend, maar dit wordt netjes afgewisseld zodat niemand onnodig lang staat te wachten. Ook prima tankstation om te komen tanken of als je snel iets nodig hebt uit de shop met ruim assortiment. Klantvriendelijkheid heb ik tot nu toe alleen maar positief ervaren.
Ik lees veel onvriendelijke reviews wat ik als zeer teleurstellend ervaar. Kennelijk zijn er mensen die letterlijk als lid van het Koninklijk huis bediend willen worden. Ik ben al 10 jaar vaste klant en sinds mijn eerste bezoek alleen maar goede ervaringen. Ik word altijd vriendelijk geholpen, of dit nu het afrekenen van brandstof is of alleen een pakje rookwaren. Zowel de eigenaar als het personeel zijn altijd vriendelijk en bejegenen je op correcte wijze.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid