facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Snel Tank Lelystad

Snel Tank Lelystad

Info

Snel, goed en voordelig

Adres: Jol 11-01, 8243 ED Lelystad
Telefoonnummer: 0578- 612456
Stad: Lelystad
Route: Jol 11-01
Postcode: 8243 ED



op zoek naar gerelateerd: Tanken Jol Lelystad, Tanken Wijster, Goedkoop benzine tanken Rijssen, Goedkoop E10 tanken, Goedkoop tanken voorne Putten, Total Express Heerde, Benzineprijs Vaassen, Tankstation Heeten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sneltank Sneltank "Romeo Delta" 93 meter Zijn oplichters met poststukken verzenden. Via GLS. Poststuk daar gebracht 6.95 betaa...
Shell Shell 3 km
BP BP 4 km Jammer dat er tegenwoordig kleuters achter de toonbank staan die meer aandacht hebben...
Shell Shell 4 km
Supertank Binnenhavenweg Supertank Binnenhavenweg 6 km Ja wat valt er over te vertelen tis handig als je auto bjjna geen brandstof meer heef...
TOTAL TOTAL 8 km
Recensies
Super personeel die zich een slag in de rondte werkt om iedereen van dienst te kunnen zijn. 600 klanten per dag en dan heb je er soms van die zeikerds tussen zitten die er wat van vinden. Dames en heer, laat jullie niet gek maken je moet maar zo denken.... er zijn er altijd nog 599 per dag die jullie hulp wèl waarderen!!!! En 10 minuten wachten, kom op man, waar klaag je over??!! Mensen verwachten tegenwoordig dat ze op stel en sprong geholpen worden en dan het liefst ook naar hun eigen regels omdat het hun beter uitkomt. Nogmaals petje af voor de medewerkerssters!!
Dit is het slechtste tankstation van Lelystad. De mensen die er werken zijn niet georganiseerd. Ik was er woensdagmiddag. De rij bij de kassa was zo lang dat ik er 10 minuten heb doorgebracht. Want één man bedient afwisselend het DHL-punt en klanten die voor brandstof betalen. Na ongeveer 10 minuten kwam een ​​jong meisje binnen en was erg onaangenaam. alsof ze boos was dat ze moest werken. Het is jammer dat dit soort mensen een bedrijf runnen.
Zelfs 1 ster is te veel voor deze tent. Staat een oudere vrouw achter de balie die er totaal geen zin in heeft. Geen verstand van hoe ze met pakketten inname en uitgifte om moet gaan. Internet ligt eruit en ze bonjourt alle mensen eruit. Gaat ondertussen andere mensen helpen terwijl je al 10 min staat te wachten. WAARDELOOS.
Ik liep de zaak binnen een pakket op te halen. Netjes de oude mevrouw begroet, blijk dat deze niet weet hoe ze klanten vriendelijk kan ontvangen. Vervolgens geef ik mijn naam door en ik schrok van de reacties van de dames, lacherig doen alsof ze pubers zijn. Dat deze dames anno 2023 nog steeds niet kunnen wennen dat Nederland een multiculturele land is, is heel triest. Het zegt meer over hun perceptie naar de samenleving, dan over mij als persoon. Ondanks hun onbeschofte houding heb ik ze netjes een fijne dag toegewenst.
De mensen die het woord " racist " gebruiken. Zijn zelf de grootste. Personeel altijd vriendelijk.. ben zelf vriendelijk geholpen door oudere dame. Ben zelf slechtziende en kan niet goed Nederlands.
Top pakket punt met ruime openingstijden. Met DHL en GLS heb je ook nog keuze!
Ik dacht dat ik de enige ben, maar na het lezen van eerder reviews vind ik het niet meer vreemd, wat stelletje rasisten en associalen. Onbeschoft in hun gedrag ze kennen geen manier. Communicatie en netjes zijn naar je klanten is ver te zoeken. Je wordt geweigerd alleen omdat je een buitenlander bent. Ik kom nooit meer
Ik stap nooit meer binnen bij dit tankstation en kan me perfect terugvinden in het overgrote deel van de reviews. Top onvriendelijk en racistisch personeel dat je dag mooi kan verpesten door de manier van hun gedrag en communicatie. Dit past gewoon niet in een land als Nederland! :
Eigenaar is een botte onvriendelijk Friese boer, die niet voor dit werk geschikt is. Het is voor hem nog al vrij moeilijk om klantvriendelijk te zijn en te blijven. Pomp op zicht wel goed. Maar ik vraag mij alleen af, hoe lang hij nog zo kan blijven bestaand, om op deze manier klanten te behandelen.
Pomp is goed, maar de eigenaar is een onvriendelijke drama kerel!!. Volgens mij mankeert er wat aan zijn opvoeding. Hopen dat hij gauw is opgerot. Een nieuwe eigenaar zal een betere verandering zijn voor deze zaak en meer klanten brengen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid