facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Snakeware

Snakeware

Info

Snakeware. Creators of change.

Geschiedenis

Wij zijn gedreven om vol energie onze klanten op voorsprong te zetten. Wij inspireren, durven vragen te stellen en komen met verrassende concepten. Ons hart ligt bij code en creatie. Wat wij doen is zowel leuk als lonend voor ons, maar zeker ook voor onze klant. Wij hebben plezier in de dingen die wij doen en de mooie digitale producties die wij creëren.

Onze focus ligt op het samensmelten van marketing, creativiteit en technologie. Wij bieden het beste van alle werelden: uitstekende software, passie voor design en de mogelijkheid om uw wensen om te zetten in een uitstekende digitale identiteit. Het resultaat: ijzersterke producties waar je vierkant achter kunt staan.


Het fundament voor deze waardecreatie?
Wij creëren waarde voor onze klanten op basis van Snakeware CMS, het multichannel content management systeem. Met Snakeware CMS hebben organisaties de software in handen om alle kanalen met een digitale component geheel naar wens van haar bezoekers en gebruikers in te richten. Snakeware CMS biedt veel mogelijkheden voor een optimale customer experience.

Adres: Veemarktplein 1, 8601 DA Sneek
Telefoonnummer: +31 (0)515-431895
Stad: Sneek
Route: Veemarktplein 1
Postcode: 8601 DA



op zoek naar gerelateerd: Snakeware helpdesk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Morekop Communicatie Morekop Communicatie 635 meter Morekop Communicatie. Een collectief van grafische zelfstandig specialisten.
Inzet Online Inzet Online 1 km Thierry heeft voor ons, Zwennes Krimpfolie BV Sneek, een nieuwe website gerealiseerd....
Wefabric web & marketing Wefabric web & marketing 1 km Wefabric is een fijne online marketing partner om mee samen te werken. Naast kennis o...
Kroes Media Kroes Media 1 km Kroesmedia is een jong bedrijf met jaren ervaring in de onlinemarketing en websitebou...
MarMac Services BV MarMac Services BV 2 km Je partner in ICT, Cloud Telefonie en Webdesign. Al 18 jaar professionele dienstverle...
Divites webwerk Divites webwerk 3 km Divites Webwerk werkt zoals ik het graag wil. Het is persoonlijk, professioneel en ze...
Recensies
Dit is de Gashouder in Sneek. Het clubhuis van de digital rockstars van Snakeware. We zitten op Veemarktplein nummer 1. Vandaar de grote 1 in de tuin. Natuurlijk kan je met onze 1 op de foto en heb je gelijk een mooi industrieel erfgoed op de achtergrond. :
Ben hier pas recentelijk gaan werken, maar het voelt als een huis weg van huis. Wat een ontzettend fijne club mensen!
Snakeware levert voor elk project, hoe makkelijk of complex het vraagstuk ook is, een uitstekend werkend digitaal eindproduct op. Top bedrijf met top mensen en gezelligheid alom. In de gashouder bruist het van de energie.
Informele werksfeer en een plek waar ook junior medewerkers serieus genomen worden. Talentontwikkeling staat hoog in het vaandel. Levert betrouwbare en gebruiksvriendelijke webapplicaties op.
Ik ben inmiddels 3 jaar werkzaam bij Snakeware en het voelt vanaf dag 1 als thuiskomen en de joggingbroek aantrekken, ofwel comfortabel en relaxt. De sfeer en het zogenaamde Snakeware DNA zijn typerend in positieve zin. Er is veel humor en dat maakt iedere dag weer tot een feestje. Men staat altijd open voor suggesties en verbetering.
Wat een mooie club!! Wat we doen? Gezamenlijk, op een informele en luchtige manier mooie digitale producties maken!
Een super tof bedrijf om je stage te doen. Ik heb ontzettend veel mogen doen en daarmee veel geleerd. Daarnaast heeft Snakeware een heel fijn team om mee samen te werken.
Als stagiair mag ik deel uitmaken van het mooie Snakeware! Een leuke en leerzame ervaring bij een snelgroeiend bedrijf.
De Snakeware #1 heeft mijn leven veranderd!
Super locatie. Leuke mensen. Dynamische omgeving.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid