facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Divites webwerk

Info

Divites webwerk kenmerkt zich door een verfrissende kijk op zaken als zoekmachine optimalisatie, webdesign en grafische vormgeving.



"Divites Webwerk is gespecialiseerd in WordPress websites en webshops."
Adres: It Bûtlân 33, 8604VH Sneek
Telefoonnummer: 06-13424260
Stad: Sneek
Route: It Bûtlân 33
Postcode: 8604VH


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wefabric web & marketing Wefabric web & marketing 1 km Wefabric is een fijne online marketing partner om mee samen te werken. Naast kennis o...
Kroes Media Kroes Media 2 km Kroesmedia is een jong bedrijf met jaren ervaring in de onlinemarketing en websitebou...
Morekop Communicatie Morekop Communicatie 2 km Morekop Communicatie. Een collectief van grafische zelfstandig specialisten.
Snakeware Snakeware 3 km Dit is de Gashouder in Sneek. Het clubhuis van de digital rockstars van Snakeware. We...
Inzet Online Inzet Online 3 km Thierry heeft voor ons, Zwennes Krimpfolie BV Sneek, een nieuwe website gerealiseerd....
MarMac Services BV MarMac Services BV 4 km Je partner in ICT, Cloud Telefonie en Webdesign. Al 18 jaar professionele dienstverle...
Recensies
Divites Webwerk werkt zoals ik het graag wil. Het is persoonlijk, professioneel en ze vertalen erg goed wat er allemaal besproken is. Johan luistert goed, gebruikt zijn expertise en zorgt dat het proces soepel en strak verloopt. Mijn website is echt mijn visiteplaatje geworden zoals ik mezelf wil presenteren naar mijn potentiële klanten. Divites Webwerk doet echt wat het beloofd!
Door de vakkundigheid van Divites hebben wij een prachtig werkende webshop. Johan van der Werf van Divites Webwerk is een creatieve duizendpoot die voor elke digitale obstakel een oplossing weet te vinden! Wij zijn dan ook heel erg content met onze nieuwe website/webshop! De Snaar Heerenveen
Divites heeft voor ons een nieuwe website gemaakt en dit is in de volle tevredenheid gedaan. De website is goed doordacht gebouwd en ontwikkeld. Het wisselende aanbod van gebruikte machines wordt door ons zelf op de website geplaatst. Dit is door Divites gebruikersvriendelijk gemaakt. De website is het visitekaartje van je bedrijf. Mocht je nieuwe website willen of vernieuwen dan kunnen wij Divites van harte aanbevelen.
Johan van Divites Webwerk verstaat zijn vak en weet prachtige websites te ontwikkelen. Hij denkt met je mee, werkt vlot en is vriendelijk en helder in zijn communicatie. Een volgende website zou ik zeker weer door Johan laten ontwikkelen.
Divites Webwerk verzorgt sinds een aantal jaren de technische kant van onze website en ticketshop. De samenwerking is in één woord: fantastisch! Bij vragen is er snel reactie en ook als er een probleem is wordt er snel gehandeld en het probleem opgelost. ik ben heel tevreden en raad iedereen dit bedrijf aan voor zijn online oplossingen.
We hebben afgelopen jaar een aantal projecten met Divites gedaan. Divites in de persoon van Johan werkt snel, denkt mee en komt zijn afspraken na. Een plezierig bedrijf om mee samen te werken.
Oprecht goede ervaring. Innovatief, meedenkend. Korte lijnen en snel schakelen. Overal Betrouwbaar
Divites Webwerk heeft Leergeld Leeuwarden e.o. fantastisch geholpen met een nieuwe, frisse en snelle website. Johan werkt ook snel en accuraat en is altijd bereid om duidelijke tekst en uitleg te geven aan mensen die minder digitaal vaardig zijn ; Niet minder belangrijk is natuurlijk zijn sociale inborst. Ontzetten bedankt Johan!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Divites webwerk met het openbaar vervoer


Loenga, Loenga 490 meter

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid