facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Smallsteps Jungle

Info

De kinderen van Smallsteps Jungle spelen toneel, bouwen de prachtigste torens met Kapla, vertellen elkaar moppen, knutselen, bakken en bouwen tenten.

Geschiedenis

Op schooldagen zijn wij geopend tijdens de voorschoolseopvang van 7.30-8.30 uur en 's middags als de school uit is. Op dagen dat de school gesloten is zijn wij de hele dag geopend van 7.30-18.30 uur.



"Onze buitenschoolse opvang Jungle zit in basisschool Twickel aan de Schuilenburg in Hoofddorp, Toolenburg West. Daar hebben we twee supergezellige ruimtes om te spelen, geinen en ontspannen. In de gymzaal dagen we elkaar uit met balspellen of stopdans. Maar we gaan ook veel naar buiten! Op het grote schoolplein kun je lekker klimmen en koppeltje duiken. Doe je mee met een voetbaltoernooi op het gras? Voor morgen staat er een spannende speurtocht op het programma! Misschien bouwen we daarna een toffe tent..."
Adres: Schuilenburg 7, 2135 GJ Hoofddorp
Telefoonnummer: 0624758843
Stad: Hoofddorp
Route: Schuilenburg 7
Postcode: 2135 GJ



op zoek naar gerelateerd: Smallsteps berekenen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Smallsteps Smallsteps 906 meter
Kinderopvang Apetoetjes Kinderopvang Apetoetjes 976 meter Kinderopvang Apetoetjes biedt opvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 12.
Kinderopvang La Bisca Kinderopvang La Bisca 1 km Kinderopvang La Bisca biedt persoonlijke kinderopvang in huiselijke omgeving!!
Erkend gastouder opvang Tinkebel Erkend gastouder opvang Tinkebel 1 km Al ruim 22 jaar vang ik met plezier kinderen op van de leeftijd 0 t/m 4 jaar van maan...
Gastouderopvang De Mini's Gastouderopvang De Mini's 2 km Gastouder Annemieke den Hoet biedt opvang aan kinderen van 0 t/m 4 jaar. Op maandag, ...
HappyKids Kinderopvang HappyKids Kinderopvang 2 km Alle vormen van opvang!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid