facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gastouderopvang De Mini's

Info

Gastouder Annemieke den Hoet biedt opvang aan kinderen van 0 t/m 4 jaar. Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 7.30 tot 17.30 uur.

Geschiedenis

Als erkend gastouder biedt opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar. Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 7.30 tot 17.45 uur.

In werk met een duidelijk dagritme. Bied thema's aan, waarbij we vaak knutselen, lezen, dansen en spelen. Een gevarieerd speelgoed aanbod voor zowel de jongste als de oudere kinderen. Met de bakfiets trekken we er vaak op uit. Naar het Haarlemmermeerse bos, speeltuintjes of naar de winkels.

Ik werk samen met gastouderbureau Het Speelkwartier, dit betekent dat de betalingen via Het Speelkwartier lopen en de opvangkosten van uw kind door het rijk deels kunnen worden vergoed.

Adres: De Muy 395, 2134 XJ Hoofddorp
Telefoonnummer: 0630159409
Stad: Hoofddorp
Route: De Muy 395
Postcode: 2134 XJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Smallsteps Smallsteps 866 meter
Kinderopvang Apetoetjes Kinderopvang Apetoetjes 1 km Kinderopvang Apetoetjes biedt opvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 12.
Kinderopvang La Bisca Kinderopvang La Bisca 2 km Kinderopvang La Bisca biedt persoonlijke kinderopvang in huiselijke omgeving!!
Smallsteps Jungle Smallsteps Jungle 2 km De kinderen van Smallsteps Jungle spelen toneel, bouwen de prachtigste torens met Kap...
Erkend gastouder opvang Tinkebel Erkend gastouder opvang Tinkebel 2 km Al ruim 22 jaar vang ik met plezier kinderen op van de leeftijd 0 t/m 4 jaar van maan...
HappyKids Kinderopvang HappyKids Kinderopvang 3 km Alle vormen van opvang!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid