facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SMÛK

SMÛK

Info

Wij zijn SMÛK! Met een breed pop/rockrepertoire en onvermoeibaar enthousiasme zijn wij de ideale band voor alle soorten feesten, groot of klein!

Geschiedenis

JONG GELEERD, OUD GEDAAN
Alle bandleden hebben een veelzijdige muzikale jeugd gehad en in veel verschillende bandjes gespeeld. Deze jonge energieke muzikanten hebben halverwege 2015 de band SMÛK in het leven geroepen en zijn gedreven hun muziek met het publiek te delen. Bij zowel het repeteren als het optreden draait het om de liefde voor de muziek en er met elkaar en het publiek één groot feest van maken!
Binnen het repertoire worden grote muzikale helden van de jaren ’80 tot nu, ruim vertegenwoordigd; denk daarbij aan Bon Jovi, Elvis Presley, Toto en Queen. Met de ervaring van Jarin op gitaar, Simon op bas, Sjoerd op toetsen, Ruerd op drums en Dian als zangeres, blaast de band met hun knallende hits het publiek elke keer omver.

HITS VAN ALLE TIJDEN
Ook voor hits van eigen bodem kan je SMÛK bezoeken. De Dijk, Anouk, Waylon en Marco Borsato zijn graag geziene/gehoorde artiesten bij alle leden van de band. Daarnaast worden de nieuwe hits van de laatste jaren ook meegenomen in het repertoire, waardoor jong en oud uit hun dak kan gaan.

PLEZIER!
Door de liefde voor veel verschillende soorten artiesten en muzikale genres, de ervaring die ze hebben opgedaan in voorgaande bands en het plezier dat ze met elkaar hebben, omdat ze niet alleen bandleden, maar vooral ook vrienden zijn, is het gegarandeerd dat met SMÛK het dak er keer op keer af gaat!

GREEP UIT HET REPERTOIRE
Als ze er niet is – De Dijk
Born to be wild – Steppenwolf
Good god – Anouk
Hold the line - Toto
Hush – Kula Shaker
I put a spell on you – Jeff Beck
I want you to want me – Cheap Trick
Rain down on me - Kane
Run to you – Bryan Adams
Shut up and dance – Talking is hard
Sex on fire – Kings of Leon
War - Kensington
You give love a bad name – Bon Jovi

Adres: Sneek
Telefoonnummer: 0610076371
moc.liamg@kumsdnab
Stad: Sneek



op zoek naar gerelateerd: smûk band, smuk coverband, smûk boek, smuk facebook, smûk wimke, smuk fries, smûk betekenis, smuk frieschepalen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Advendo Sneek Advendo Sneek 410 meter Warme vereniging welke werkt met hart en ziel
De Útlopers De Útlopers 2 km Leuke liedjes, lekker tuuteren
Recensies
Aagje super opvang voor de kinderen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid