facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Útlopers

De Útlopers

Info

De Útlopers zijn Nederlands kampioen (2015, 2016 én 2017) en weten met hun enthousiasme, kwaliteit en passie voor muziek publiek te verbazen.

Geschiedenis

De Útlopers uit Sneek is sinds de oprichting in 2009 een begrip. Met een ongelimiteerd enthousiasme brengen ze talloze nummers van toen en van nu, veelal gearrangeerd door de muzikanten zelf en áltijd voorzien van een Útlopers-sausje.

Ze treden meer dan veertig keer per jaar op in binnen- en buitenland en zijn bijvoorbeeld graag geziene gast in Thialf en tijdens het carnaval in Zuid Nederland.

De Útlopers bestaan uit vijftien leden en hebben in hun korte bestaan hun naam meer dan gevestigd. Zo mogen de heren zich al twee jaar op rij Nederlands kampioen noemen door het winnen van de Bemmelse Dweildag in Bemmel en werd ook onder andere ook de Sneeker Dweildag in hun eigen Sneek gewonnen.



"Postadres: Buséstraat 28; 8651 BK IJLST"
Adres: Smidsstraat 19-16, 8601 WB Sneek
Telefoonnummer: 0627857062
Stad: Sneek
Route: Smidsstraat 19-16
Postcode: 8601 WB



op zoek naar gerelateerd: utlopers feest, putkapel, dweilorkest sneek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Advendo Sneek Advendo Sneek 2 km Warme vereniging welke werkt met hart en ziel
SMÛK SMÛK 2 km Aagje super opvang voor de kinderen
Recensies
Leuke liedjes, lekker tuuteren
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid