facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sluys Wonen

Sluys Wonen

Info

Sluys Wonen, Thuis in Wonen.

Geschiedenis

Thuis! In het Engels is thuis "home" en de openingspagina van elke website. Voor Sluys Wonen is home meer dan dat. Thuis is waar het leven om draait. Het is een plek waar u zich comfortabel voelt, waar u familie en vrienden ontvangt en waar u tot rust komt. Thuis is de plek waar u uzelf kunt zijn, omgeven door uw eigen meubelen, smaak en stijl.
Vanuit ons familiebedrijf dragen we graag bij aan uw thuis. Al 75 jaar. Met een team van vertrouwde gezichten, voor wie kwaliteit, maatwerk en service hoog in het vaandel staat. Onze interieurzaak in Vianen biedt u 3000 m2 inspiratie aan wonen, slapen, raambekleding, vloerbedekking en accessoires. Uitstekend bereikbaar in het midden van het land, centraal gelegen tussen de A2 en A27 en voorzien van ruime parkeermogelijkheid.



"Sluys Wonen is specialist in compleetheid. We nodigen u uit om kennis te maken met onze collectie. Deze varieert van merken die bijna iedereen wel kent tot kleinere, onbekende merken. Ongeacht het product of merk kunt u bij Sluys Wonen rekenen op kwaliteit en aandacht. Niet voor niets weten klanten al meer dan 80 jaar de weg te vinden naar onze woonwinkel."
Adres: Stuartweg 1, 4131 NH Vianen
Telefoonnummer: 0347-324747
Stad: Vianen
Route: Stuartweg 1
Postcode: 4131 NH


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Vianen wonen, Showroommodel kopen, Showroommodel kledingkast, Stressless showroommodellen, Bodil bank, Lampenwinkel Vianen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Miele Miele 1 km Super enthousiast over onze ervaring in het experience centre. We kregen goed & e...
Recensies
Fijne winkel. Het personeel is niet opdringerig, maar wanneer je vragen hebt, dan zijn ze er voor je. Bovendien weten ze waar ze het over hebben en is het een heel grote winkel, wat je op het eerste gezicht niet zou denken.
Zeer mooie winkel met aardige mensen. Nemen rustig de tijd voor je. Geven materialen mee om thuis rustig te kijken of het past bij je interieur.
Warm welkom meteen bij binnenkomst, meneer van de bedden nam rustig de tijd alle informatie te geven die nodig was. Geen druk gevoel dat je verplicht bent dingen te nemen. Er werd mee gedacht aan de wensen, en alles was zeer prettig . Nu duimen dat het bed net zo goed bevalt als die er is.
Is een fijne winkel. Vriendelijke mensen. Zeer goede spullen. Net weer 2 matrassen gekocht. De oude waren 10 jaar oud. Top.
Mooie meubelzaak en vriendelijke bediening
Vriendelijke service in een relaxte sfeer, geen opdringerig personeel maar gewone goede hulp. Ook eerlijk over de producten
Fijne winkel met een mooie prijs-kwaliteitverhouding. Zeer goede merken, maar ook net een niveautje eronder voor wie keuze wil hebben. Maatwerk kan bijna overal op.
Mooie zaak, fijn geholpen.
Prachtige winkel. Goede bediening. Kwaliteit voor mensen met een dikke portemonnee!
Leuke zaak met vlotte bediening. Als vanouds, erg betrouwbaar, maar niet goedkoop.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid