facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sligro

Sligro
Adres: Rooseveltstraat 57, 2321 BL Leiden
Telefoonnummer: +31715721460
Stad: Leiden
Route: Rooseveltstraat 57
Postcode: 2321 BL


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Openingstijden Sligro Forepark, Sligro Food, Openingstijden Sligro Leidschendam, Sligro Openingstijden Den Haag, Sligro assortiment, Sligro hoofdkantoor, Sligro openingstijden zondag, Sligro Amsterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vlot Grand Café Vlot Grand Café 2 km Gezellig grand café, hebben hier prima koffie en gebak. Als extra service bij de kof...
Dúo Leiden Dúo Leiden 2 km Wat een tent. Lekker eten, gezellig ambiance en Aardig personeel. De eigenaars werken...
Horecatrends Horecatrends 3 km Hoi! Geïnteresseerd in wat er wereldwijd gebeurd in de horeca? Wij inspireren je graa...
Recensies
Medewerkster bij de kassa was super vriendelijk. Medewerkster bij de gratis kerstchocolade kar was super overdreven onbeleefd. Gaf mij niet de tijd om even te kijken en joeg mij al snel weg zonder duidelijke reden. Ik was even aan t kijken maar ik kreeg de tijd niet en ze pakte een product uit mijn hand. Ben gelijk weggegaan. Vreselijk oud wijf ben jij zeg.
Ik ben positief verrast door de Sligro. Het is een erg grote winkel met heel veel aanbod. Ik ben erg blij met mijn aankoop van 10 liter Mayonaise.
Na de langdurige, ingrijpende verbouwing staat er een groothandel waar je U tegen zegt. Fantastisch gevuld en gespiegeld, een lust voor het oog. Ook de koffiecorner is dik voor elkaar met voor iedereen een appelpunt met slagroom. Top.
Geweldig assortiment en de mensen weten heel goed wat ze verkopen, dus je kunt er alle informatie krijgen.
Geweldige winkel. Goed personeel die uitleg geeft over bijv. Vlees.
Voor de eerste keer wezen kijken daar. Lekkere kroketten en frikadellen gekocht. Het is mooi geworden daar!!
Dit is een van de grotere Sligro,s met een heel ruim assortiment producten. Zowel food als non food. Parkeren voor de deur zodat je niet ver hoeft te lopen. Ruime afdelingen voor vers producten. De hele bovenverdieping is ingericht voor non food. Wel je pas meenemen in deze tijden.
Prijzig.. Maar echt restaurant kwaliteit artikelen zoals lekker vlees.
Zeer attent, goed indelen...veel variatie van producten...
Misschien leuk voor grootverpakkingen, maar anders is het qua prijs gewoon duurder dan de AH, wat ook al niet een van de goedkoopste supermarkten is. Dus in feite zie ik dan ook geen reden meer om hier te komen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid