facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dúo Leiden

Dúo Leiden

Info

Nieuwe hot spot in het hartje van Leiden! Binnenkort geniet u van verse en heerlijke gerechten, goede wijn en een ruime keuze op de borrelkaart. Let op: De website gaat bijna online en kunt u een tafel reserveren bij Dúo Leiden

Adres: Nieuwe Beestenmarkt 8-10, 2312CH Leiden
Telefoonnummer: +31620551848
Stad: Leiden
Route: Nieuwe Beestenmarkt 8-10
Postcode: 2312CH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vlot Grand Café Vlot Grand Café 203 meter Gezellig grand café, hebben hier prima koffie en gebak. Als extra service bij de kof...
Horecatrends Horecatrends 975 meter Hoi! Geïnteresseerd in wat er wereldwijd gebeurd in de horeca? Wij inspireren je graa...
Sligro Sligro 2 km Medewerkster bij de kassa was super vriendelijk. Medewerkster bij de gratis kerstchoc...
Recensies
Wat een tent. Lekker eten, gezellig ambiance en Aardig personeel. De eigenaars werken mee in de bediening en keuken. Aanrader :vis van de dag. Top eten, top restaurant!! De volgende dag ook hier geluncht. Ook om aan te raden Na helaas pas een jaar weer hier gegeten! Ondanks de Coronamaatregelen, wordt je als klant hier nog steeds ontzettend in de watten gelegd. Voor net even iets anders dan elders, is dit een plek om te zijn. De bediening is zeer aardig en de kok is subliem. Ga gewoon langs
Wat een aangename verrassing! Sfeervol, origineel en leuk interieur, heerlijke gerechten met zorg en liefde bereid, passende wijn, uitstekende prijs/kwaliteit. Eigenaren zorgen persoonlijk voor hun gasten, echt een aanrader.
Heerlijk gegeten. Goede adviezen en gerecht wordt door de eigenaren aangepast naar de wensen die we hebben. Het zijn echte liefhebbers! Ook heel mooi ingericht. Helemaal top.
Wat een leuk ingericht gezellig restaurant. Heerlijk gegeten en zo mooi opgediend. Ik kan alleen maar positieve dingen bedenken, verse kruiden, enthousiast team, gezellig, voor mij een 10+ geweldig.
Wat een leuk en bijzonder plekje in Leiden!top sfeer en leuke bediening, elke seconde ontdek en zie je weer wat nieuws, je kijkt je ogen uit hier! Het eten was fantastisch lekker, vooraf een tomatensoep gekregen die net iets anders maar vooral veel lekkerder is dan verwacht, met heerlijke verse groente en goed gekruid. Als hoofdgerecht een vis salade besteld, net heerlijke verse vis zoals zalm, tonijn en overheerlijke gamba's, basis was vers en met lekkere toppings geserveerd. Ze serveren hier ook heerlijke huisgemaakte Icetea met watermeloen die tot mijn verbazing ook echt naar natuurlijke watermeloen smaakt dus geen vies gemisch smaakje! Al met al een o gelofelijke leuke ervaring met als topper ook leuk en attent personeel!
Wat hebben de 2 eigenaren hier een prachtige tent van gemaakt! Van binnen heel mooi ingericht en de gerechten zien er niet alleen mooi uit, maar smaken ook heerlijk. Super vriendelijke en service gericht personeel. Een aanbeveling, ook in de Coronavirus! Je kunt er zelfs alcoholloze wijn drinken!
Een heel verrassend uniek restaurantje aan de Beestenmarkt waar je echt naar toe moet als je houdt van: mooi verzorgd & lekker eten, geweldige ontspannen, gezellige ambiance, elegante & kleurrijke interieur en top service met veel persoonlijke aandacht van de eigenaren. Het extra leuke is dat alles wat je ziet en waar je aan en op zit te koop is, het zijn allemaal super leuke spulletjes. Meteen reserveren of langs gaan zou ik zeggen.
Laatst bij duo gegeten, en ons laten verassen door de chef, de chef kwam persoonlijk nog aan tafel om te vragen naar onze wensen. en wat waren wij positief verrast. Alles klopte van de bediening tot de keuken, van het eten tot de cocktails. Bedankt heren !
Echt een aanrader dit! Super mooi en sfeervol ingericht en heerlijk gegeten. Deze enthousiaste startende ondernemers hebben hier echt iets bijzonders neergezet!
Overheerlijk en zeer verfijnd gegeten. De kok verstaat zijn vakFantastische wijnen. Enorm vriendelijke bediening met uitstekende service. En dit alles in een prachtige en sfeervolle omgeving. Kortom: fantastische avond gehadwij komen zeker terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid