facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sleep More

Sleep More

Info

Nederlands Atelier - Ambachtelijk met de hand gemaakt - Top Service - Topkwaliteit - Top advies - 15 jaar garantie op echte Boxen - Beste Prijs & kwaliteitsverhouding

Geschiedenis

Bent u opzoek naar een nieuw matras of een boxspring? Bij Sleep & More bent u aan het juiste adres! Al onze producten worden in Nederland geproduceerd, waar goed gekeken wordt naar duurzaamheid en kwaliteit.

Waarom kopen bij Sleep & More..

Wij leveren onze producten rechtstreeks van de fabriek naar de klant, waardoor we de kosten laag houden. De prijzen van onze producten zijn tot wel 70% goedkoper dan vergelijkbare producten bij een slaapspeciaalzaak. Dit alles zonder een verschil in kwaliteit.



"Wilt u ons bezoeken maak dan even een afspraak!"
Adres: Elshofpassage 21, 6921BC Duiven (gemeente)
Telefoonnummer: 0316750299
Stad: Duiven
Route: Elshofpassage 21
Postcode: 6921BC


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 11:00 - 18:00
Woensdag: 11:00 - 18:00
Donderdag: 11:00 - 18:00
Vrijdag: 11:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: sleep more reviews, sleepnext hq, sleep more duiven, bedden, boxspring, sleep n more, sleep & more beringen, boxspring winkel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Auping Auping 3 km Zeer goed geholpen in de Auping Store. Uitgebreid advies en analyse van onze lichamen...
Recensies
Super bedrijf met super service, had zelf wat met de tv lift en was met een paar dagen gelijk verholpen. Me bed werd persoonlijk door de eigenaren zelf geleverd en kundig in elkaar gezet. Het bed had ik eerder helemaal naar mijn eigen wensen samengesteld.
Zeer deskundig, prijs kwaliteit verhouding super en ook nog eens binnen 2 weken geleverd!
Wij zijn ontzettend tevreden over de geboden service en het geleverde bed. De communicatie en het advies in de aanloop naar de aanschaf was erg goed en vriendelijk. Het bed werd ook nog eens binnen drie weken geleverd. Top service en kwaliteit!
Deskundig Advies en Geweldige prijzen! Mooie Boxspring gekocht, heel tevreden!
Zeer goede spullen voor een goede prijs! Personeel is vriendelijk en eerlijk en niet opdringerig. Normaal heb je altijd van dat opdringerige personeel in woon- of beddenzaken... en vaak word je dan nog besodemietert ook. Hier zijn de dekbedden, bedden, matrassen gewoon goed! Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding!
Heel vriendelijk personeel, als je vragen hebt staan ze meteen voor je klaar. Kon binnen een week in mijn nieuwe boxspring slapen. Het bed slaapt heerlijk, ik zal sleep&more zeker aanraden!
Aangegeven prijs betaald en geen verassingen achteraf! Top Kwaliteit!
Pas geleden mijn boxspring elektro gehaald bij Sleep&More Outlet. Tot nu toe een zeer tevreden klant! En de service is helemaal top!
Vriendelijk personeel en zeker verstand van zaken. Begeleiding en service is zeker aangenaam als je een nieuwe bed wilt aanschaffen. Ik raad dit bedrijf aan!
Zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Geweldige boxspring gekocht bij vriendelijke mensen die niets opdringen en op het afgesproken tijdstip leveren. Netjes gebracht en geplaatst! Een aanrader voor iedereen die een goede boxspring zoekt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid