facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Auping

Auping

Geschiedenis

Aan de Cartograaf 80 in Duiven vind je de beddenzaak Auping Plaza Duiven. Bij de nieuwste Auping Plaza vind je het complete Auping assortiment, van bedden, boxsprings en matrassen tot dekbedden en dekbedovertrekken.
Onze specialisten geven graag persoonlijk advies, zodat je zeker bent van een bed, boxspring of matras dat helemaal bij jou past. Dus kom gerust langs in onze beddenzaak! Kom snel naar Auping Plaza Duiven en laat je inspireren!



"Aan de Cartograaf 80 in Duiven vind je de beddenzaak Auping Store Duiven. Bij de nieuwste Auping Store vind je het complete Auping assortiment, van bedden, boxsprings en matrassen tot dekbedden en dekbedovertrekken.Onze specialisten geven graag persoonlijk advies, zodat je zeker bent van een bed, boxspring of matras dat helemaal bij jou past. Dus kom gerust langs in onze beddenzaak! Kom snel naar Auping Store Duiven en laat je inspireren!"
Adres: Cartograaf 80, 6921 EZ Duiven (gemeente)
Telefoonnummer: +31316745542
Stad: Duiven
Route: Cartograaf 80
Postcode: 6921 EZ


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Auping outlet, Auping Doetinchem, Beddenreus Duiven, Beddenzaak Duiven, Auping Limburg, Auping Utrecht, Boxspring Duiven, totaalBED Duiven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sleep More Sleep More 3 km Super bedrijf met super service, had zelf wat met de tv lift en was met een paar dage...
Recensies
Zeer goed geholpen in de Auping Store. Uitgebreid advies en analyse van onze lichamen t.a.v. de juiste matras en hardheid. Het was duidelijk dat de medewerkers echt verstand hebben van hun vak. Matrassen zijn na een maand nog erg wennen we gingen van hele harde matrassen naar zacht maar met 90 dagen proefliggen geeft het ons rust dat we onze lichamen de tijd kunnen geven om te wennen. Ook heel fijn dat er tussendoor contact opgenomen wordt om te checken hoe de matrassen bevallen of dat er nog extra advies nodig is.
Wij zijn in juli bij de vestiging in Duiven langs geweest om een nieuwe bed uit te zoeken. Wij zijn erg vriendelijk ontvangen en heel goed geholpen door Jan Werner. Een dag later zijn we teruggekomen en heeft Jan Werner ruim de tijd genomen om ons alle opties te laten zien en onze vragen te beantwoorden. Wij zijn erg tevreden over de service en kunnen Auping Duiven aan iedereen aanraden. De levering is ook perfect verlopen. De prijzen bij Auping zijn niet laag maar wat ons betreft is de investering het zeker waard. Erg tevreden met het bed en de service!
De belangrijkste reden waarom wij voor Auping gekozen hebben is het persoonlijke advies. Wij zijn twee keer langs geweest bij de winkel in Duiven. Vanuit de gesprekken werd veel informatie opgepikt door de verkoopster. Dit droeg bij aan het advies. Ook vond ik het prettig dat echt gevoeld werd op de rug naar de houding van het lichaam bij de verschillende matrassen. Dit werd uiteraard wel eerst gevraagd. Een tweede reden is dat Auping een goed verhaal heeft. Het is een gedegen bedrijf met aandacht voor duurzaamheid. Tot slot, de levering en de montage verliep volgens afspraak en we hebben nu een aantal nachten goed geslapen op de nieuwe matrassen.
Ik ben erg goed in de winkel geholpen door een vriendelijke medewerker. Het advies is geheel op maat, zeker.de moeite waard om hier heen te gaan voor een persoonlijk advies. Ze kijken echt goed naar lichaamshouding tijdens ligging op een matras. Enorm bedankt.
In Duiven ben ik geholpen door C. Kluitman. Zij was zeer kundig. Ik was aan t oriënteren, maar na haar advies heb ik direct gekocht. Complimenten voor de duidelijke toelichting. C.vanOmmeren.
We slapen iedere nacht zoooo lekker in ons Auping Noa bed met Evolve matrassen. Nog nooit van mijn leven zo'n lekker bed gehad!!!
Afspraak op korte termijn met de winkel in Duiven maken ging makkelijk en snel online. Goede en duidelijke uitleg gehad van JW. Ben erg goed geholpen!
De store manager heeft zich zeer relaxed verdiept in mijn wens en die ook naar behoren uigevoerd zodat we tot een goed ledikant met alle toebehoren zijn uigekomen
Eindelijk een beddenzaak met verstand van zaken . Na 4 zaken waren we al bijna huiswaarts gekeerd tot we tot slot toch maar een kijkje namen in de mooie winkel van Auping. Uitstekend geholpen door de vriendelijke en deskundige adviseur Jan Werner. Oke, de prijs is er ook naar maar wat een prachtige bedden met op de persoon afgestemde matrassen hebben we gekocht. Nu natuurlijk afwachten maar met een beetje geluk liggen we over een week of 5 a 6 heerlijk te slapen
Tijdens onze zoektocht naar een nieuw bed zijn we tweemaal bij de Auping Store Duiven langsgeweest en tweemaal uitzonderlijk geholpen. Bij ons eerste bezoek kregen we alle vrijheid de winkel en het assortiment te verkennen. De vragen die we hadden - we wisten immers nog vrij weinig over de Aupingproducten - werden uiteraard helder en duidelijk beantwoord, maar voor de rest hadden we alle ruimte om te kijken en te zoeken, zonder gelijk opgezogen te worden in een verkooppraatje. Bij het tweede bezoek hadden we een veel beter beeld over wat we zochten - deels door de handige hulptools op de website - en hadden we een lang en verdiepend gesprek met één van de medewerkers. Dit gesprek was enorm prettig. Door de vragen die de medewerker stelden over ons slaapcomfort, onze wensen en ons budget, maar ook door het uitproberen van verschillende matrassen en kussens, wisten we precies aan te geven wat bij ons past en werden we dus ook volledig naar wens geholpen. De informatievoorziening en communicatie over de aankoop, de fabricage en de levering waren helder en telkens op tijd. Vandaag kwamen de bezorgers van Montrieurs langs en kunnen we 6 weken na aanschaf heerlijk genieten van ons nieuwe Aupingbed!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid