facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SKIPP

"Vanuit strategie en design maken wij storytelling-video’s en film animaties met impact. Op elk niveau van de customer journey.Onze passie is verhalen vertellen en geloven dat het allemaal echt begint met geweldige creatieve content.Met onze video’s en animaties helpen wij bedrijven hun groei te versnellen.Wanneer je ideeën wil visualiseren, draagvlak wil creëren, je verhalen wil vertellen en je merk succesvol wil positioneren, helpen wij je aan een creatieve content."
Adres: Pedro de Medinalaan 11 , Amsterdam 1086 XK, NL
Telefoonnummer: 088 141 1414
Stad: Amsterdam
Route: Pedro de Medinalaan 11
Postcode: 1086 XK



op zoek naar gerelateerd: Videoproductie Amsterdam, Skipp linkedin, Productiemaatschappij Amsterdam, Bruut Amsterdam, Video Agency Utrecht, Video content agency, KrabMedia, Video Rotterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Socialfabriek Socialfabriek 0 meter
Redkiwi Redkiwi 20 meter
CrozzRoads CrozzRoads 260 meter
MOSES. MOSES. 2 km De Sint Anthonius van Padua , een Rooms-Katholieke kerk staat beter bekend onder de n...
Digizaal Webdev Digizaal Webdev 2 km No nonsens webdesign.
Liluc Liluc 2 km
Xpressie Xpressie 3 km "Visual design als vertaler van emoties, xpressie maakt de impact van emoties zi...
Webdutch Webdutch 3 km
2ignite 2ignite 3 km
Recensies
SKIPP heeft geholpen met de video's voor onze Employer Branding campagne. We zijn zeer tevreden met het resultaat en zijn erg blij met SKIPP als ons Creative Video partij. Ze zijn erg professioneel, hebben leuke mensen en communiceren goed.
SKIPP is een zeer professioneel team van specialisten die altijd streven naar perfectie. Ze brengen hun kennis en ervaring mee in het ontwikkelen van concepten en komen zo tot mooie, vooruitstrevende video's en animaties. Het is een fijn team om mee samen te werken.
Fijn bedrijf met leuke enthousiaste mensen. Creatief, persoonlijk, bevlogen, enthousiast en zeer goede kwaliteit. SKIPP maakt geweldige animaties, fraaie professionele video's en zijn erg professioneel. Bovendien snelle service.
Skipp heeft voor ons een prachtige commercial gemaakt. De film gebruiken we voor branding doeleinden. Samen met het team bedachten we een sterk concept en na perfecte voorbereiding en super draaidag hebben we een prachtig eindresultaat. Een absolute aanbeveling waard!
Super leuk bedrijf met hele fijne mensen!
Fijne samenwerking. Ze begeleiden je van begin tot einde door het videoproces. We hebben inmiddels meerdere videoprojecten achter de rug. Sterk aanbevolen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid