facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Skihandel Heeze

Skihandel Heeze

Info

Skihandel Heeze is dé aanbieder van tweedehands wintersport materialen!

Geschiedenis

Skihandel Heeze is dé aanbieder van tweedehands wintersport materialen!



"De grootste en goedkoopste winkel in gebruike skispullen. We verkopen zowel ski's, snowbaords, schoenen en accessoires zoals stokken en helmen. Ook kunt u bij ons terecht voor het huren van ski's en het waxen en slijpen!"
Adres: Langstraat 3, Hal 3A, 5595 AA Leende
Telefoonnummer: 0652472984
Stad: Leende
Route: Langstraat 3, Hal 3A
Postcode: 5595 AA



op zoek naar gerelateerd: Ski outlet Best, Skihandel NL, Tweedehands ski's, Ski Outlet Tilburg, Ski outlet Duitsland, Ski outlet Eindhoven, Skischoenen outlet, Ski outlet Utrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PlayHockey PlayHockey 20 meter Ben er geweest voor voetbalschoenen voor de 2 keer terug geweest met mijn zoon omdat ...
Distant Greens Golfing Holidays Distant Greens Golfing Holidays 867 meter Vertaald door Google Voordat Origineel Prima
Recensies
Genoten van de week van mijn head e-instinct lyt!! In eerste instantie had ik het verkeerde bord opgestuurd gekregen. Dit is na een belletje netjes opgelost.
Dit was de 2e x dat we in deze zaak zijn geweest. De 1e x hebben we een complete ski uitrusting gekocht voor mijn zoontje en vriendin. Hier waren we zeer tevreden over. Nu zijn we er weer geweest omdat onze zoon nieuwe schoenen nodig had. We zagen ook een mooie set nieuwe ski's voor hem staan. We hebben zowel de oude schoenen als ski's goed kunnen inruilen. Voor niet al te veel geld hebben weer zo goed als nieuwe ski's en schoenen voor onze zoon. Tot de volgende x !!
Dit jaar voor het eerst hier ski's gehuurd voor een zeer goede prijs! Hebben deskundig advies gehad, materiaal was goed en het personeel vriendelijk. Kortom: een Top zaak!
Normaal schrijf ik geen reviews. Nu wel omdat ik je wil waarschuwen. Verkeerd materiaal leidt met skiën dikwijls tot ongelukken. Bij deze winkel krijg je geen goed advies en ik vraag me af of de medewerkers überhaupt iets afweten van de schoenen en skis. Daarbij is het materiaal heel vies en gammel. Daarom besloot ik om hier nieuwe schoenen te kopen. Tijdens het skiën bleek dat de schoenen voor mijn niveau en postuur niet geschikt waren. Gevolg veel pijn en slechte controle over de skis op de piste. Heel vervelend, risicovol en extra kosten gemaakt vanwege huurkosten ter plekke.
Goed geholpen in de winkel voor een paar skies. Na overleg eerst de skies mogen huren voor 4 weken om ze uit te testen op vakantie, om ze over te kunnen nemen tegen minderprijs als de skies bevielen. Dit was zeker het geval, de skies waren goed gewaxt en geslepen afgeleverd. Vervolgens makkelijk via een betaalverzoek de skies over kunnen nemen, zodat ik niet terug naar de winkel hoefde te komen. Al met al raad ik Skihandel Heeze bij iedereen aan.
Betreft verhuur voor de kinderen: Ski's gleden goed. Keuze uit skischoenen. Skisokken verstelbaar. Gewoon gedegen materiaal. Niet nieuwste materiaal, maar goed voor de kinderen om te skiën en betaalbaar. Gewoon 4 weken lenen. Erg fijn dat de skischoenen ook gebruikt konden worden voor de indoorbanen. Inleveren kon bij de zaak tegenover. Ook onderhoud van mijn eigen ski's na 8 jaar rust. Gleden goed en sneden goed.
Huur hier al een aantal jaren m'n skispullen naar volle tevredenheid. Ze hebben een groot assortiment en denken in oplossingen; zelfs bij het maken van een afspraak voor het weer innemen van de spullen na de vakantie. Top, een aanrader.
Heel tevreden over de ski's die we hebben gehuurd in Nederland bij Skihandel Heeze. Goede kwaliteit van de ski's en schoenen, prettig geholpen tijdens het passen van de schoenen voor de kinderen en hele fijne ski's die goed geslepen en gewaxt waren. Wij hebben er heel veel heerlijke piste kilometers mee gemaakt en kunnen het zeker aanbevelen om hier ski's te huren in plaats van in het ski oord ter plekke. Goede prijs/ kwaliteit verhouding. Ook het terugbrengen van het gehuurde materiaal verliep probleemloos, ondanks dat ze niet aanwezig waren konden we de spullen afzetten bij de "overburen".
Met het hele gezin ski’s gehuurd. Super service, vriendelijk, goed advies gekregen!! Zeker een aanrader!!
Erg slechte service! Er wordt gezegd dat de ski’s gewaxt zijn, maar achteraf blijkt dat niet het geval. De verkoper maakte mijn andere materiaal belachelijk door te zeggen dat het kwaliteit van niks is. Vervolgens liet hij heel trots zijn eigen materiaal zien en daarbij wordt gezegd hoe geweldig dat is. Het leek verder niet of de verkoper er veel zin in had. Je kan beter naar een andere winkel gaan die wel netjes opgeruimd is en goede service heeft.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid