facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PlayHockey

Info

Play Hockey is de hockeyspeciaalzaak van Zuid-Nederland. Onze passie voor hockey kent geen grenzen via playhockey.shop. NEVER QUIT THE GAME.



"Play Hockey is de hockeyspeciaalzaak van de regio. Een groot assortiment hockeyartikelen van alle topmerken. Grote keus, goed bereikbaar, gratis parkeren en de beste service. Testen op onze binnen en buitenbaan. Play Hockey is een winkel van Verest Sport"
Adres: Langstraat 3, 5595AA Leende
Stad: Leende
Route: Langstraat 3
Postcode: 5595AA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Skihandel Heeze Skihandel Heeze 20 meter Genoten van de week van mijn head e-instinct lyt!! In eerste instantie had ik het ver...
Recensies
Ben er geweest voor voetbalschoenen voor de 2 keer terug geweest met mijn zoon omdat er een nop onder zijn schoen was afgebroken terwijl er amper op gevoetbald was. Was geen enkel probleem gewoon weer nieuwe gekregen top sevice.
Super fijne winkel met ontzettend aardig en behulpzaam personeel. Heel veel keuze en zelfs een hockey EN voetbalveld om de spullen te testen. Wij komen zeker terug.
Bestelling en levering verliep soepel. Helaas bleek een artikel beschadigd: dat werd snel en correct opgelost, klasse.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid