facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sixt autoverhuur

Sixt autoverhuur

Geschiedenis

Sixt Autoverhuur biedt u op de vestiging Amsterdam Schiphol ruime openingstijden aan zodat u zich snel kunt verplaatsen door de rest van Nederland na uw vlucht. U kunt de vestiging bezoeken op aankomst passage 22 in Schiphol Plaza. Onze desk medewerkers wensen u van harte welkom in vestiging Amsterdam Luchthaven Schiphol!



"Een auto huren vanaf Schiphol? Altijd gefixt met SIXT! Je kunt ons vinden in Aankomstpassage 22. Boek een auto en je bent binnen no-time onderweg!"
Adres: aankomstpassage 22, 1118 AX Schiphol, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 023 569 8656
Stad: Schiphol
Route: aankomstpassage 22
Postcode: 1118 AX


Openingstijden

Maandag: 06:30 - 23:00
Dinsdag: 06:30 - 23:00
Woensdag: 06:30 - 23:00
Donderdag: 06:30 - 23:00
Vrijdag: 06:30 - 23:00
Zaterdag: 06:30 - 23:00
Zondag: 06:30 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: Sixt Schiphol telefoonnummer, SIXT contact, Hertz Schiphol, SIXT Amsterdam, SIXT car rental Amsterdam, SIXT share Schiphol, Sixt klantenservice, Avis Schiphol
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hertz Hertz 16 meter
Sixt Sixt 79 meter Had niet een hele grote luxe wagen gehuurd, en dus ook niet verwacht. Peugeot 306 sta...
Europcar Europcar 119 meter Ik heb een auto gehuurd voor 6 dagen,de man aan de balie was vriendelijk en alles is ...
Avis Autoverhuur Avis Autoverhuur 124 meter Auto op Schiphol opgehaald, prima service, nette auto. Niet helemaal de auto die we d...
Europcar Schiphol Airport Europcar Schiphol Airport 183 meter Ik heb een auto gehuurd voor 6 dagen,de man aan de balie was vriendelijk en alles is ...
Recensies
Volgens de verhuur bedrijf zijn er nieuwe krassen als iemand waar je naast staat uitstap hep je meteen krassen
Het balie personeel was super behulpzaam. Ik kon kiezen welke wagen ik wilde, dat had ik nog nergens eerder meegemaakt. de APP is goed en werkt tenminste in tegenstelling tot die van Europcar toen ik de afhaaltijd wilde wijzigen en mijn boeking werd gecanceled. De SUV LYNK geloof ik was prima en comfortabel met goede wegligging. Kortom misschien iets duurder dan mijn gecancelde booking maar mijn dag niet verpest door ergernis.
Heel makkelijk te bereiken via de aankomst hal, auto kan je op hen parkeerplaats kwijt of je laat je even afzetten door iemand zoals in mijn geval. Daarnaast de medewerker Adriano was zeer behulpzaam en attent. Supervriendelijk en dankzij hem heb ik nog een mooie fijne auto kunnen huren en hele plezante ervaring gehad.
Auto ok, evenals ontvangst bij inschrijving zeer ok. Verbeter puntje, schoner afleveren van auto. Persoonlijk vindt ik de huurprijs in vergelijk met de Canarische eilanden aan de hoge kant. Voor eenzelfde periode betalen wij hier circa een derde van de huurprijs.
Reservering, ophalen en inleveren verliepen snel. Er was slechts een minpuntje bij mijn auto, hij was niet helemaal schoon bij aflevering. Dat heb ik een dag later zelf moeten doen. Verder alles in orde.
Bij het ophalen van de bus gaf de uitgever aan dat de bus niet gecheckt was. We kregen een vieze en niet volgetankte bus mee. Hiernaast was ook de bestelde steekwagen NIET meegeleverd. De dag erna ontvangen we een email dat er schade aan de bus is vastgesteld, die er eerder niet geweest zou zijn. Vertel mij maar, hoe ze dat zo netjes bijhouden terwijl de bus, zoals vermeld door de medewerker, NIET gecontroleerd was. Hier komt ook nog eens bij dat de ontvangen bevestiging van een andere bus werd gemaild, waar dus schade bij stond die niet van toepassing was voor de gehuurde bus. De ontvangen huurbevestiging was van een Evito, met een compleet ander kenteken dan van de Vito die wij hebben meegekregen. Dit betekent dus dat 1. hun administratie niet op orde is en 2. ze in gebreken zijn. Hierna ontvang je naast de schadeclaim, ook nog doorleuk een factuur voor een bus die je niet hebt gehuurd en die dus duurder uitvalt. Dat wordt dan automatisch afgeschreven. Als je ze hierover wilt bellen, zijn ze natuurlijk niet bereikbaar. De klantenservice wordt je naar doorverwezen maar die kunnen het niet oplossen want het is een andere afdeling, dus ze verwijzen je weer door naar een ander nummer wat weer niet werkt. En zo keer en keer opnieuw. De mensen die je spreekt zijn attent maar ze weten zelf ook niet wat ze ermee moeten.. ze hebben aangegeven dat we het geld terug horen te krijgen. Echter zijn we inmiddels bijna 4 MAANDEN verder en nog altijd is het geld niet terug. Gestoord.
Sixt autoverhuur Schiphol, onprofessioneel en asociaal gedrag vanuit de manager,. was de laatste keer dat ik daar ben geweest, nooit meer, concurrenten die op de zelfde verdieping zitten zijn zeer behulpzaam en zeer professioneel. voor mij NOOIT meer SIXT.....!!!!!!! kwa cijfer niet meer dan 0....!!!!
Wederom een TOP ervaring! Super goed geholpen door Waylon, deed heel erg zijn best om mee te denken en gaat super professioneel te werk, echt top! Bij het inleveren super snel en goed geholpen door Bas! 100% beste Sixt vestiging van NL!
Een fijn verhuur bedrijf met professionele mensen. In de luchthaven, super handig en je bent zo klaar om weg te rijden! Auto super schoon en zo goed als nieuw.
Het is een drukke locatie dus wees op tijd bij het ophalen. We hebben zeker een uur in de rij gestaan voordat we bij de balie stonden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid