facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Simone Donker coaching & advies

Simone Donker coaching & advies

Info

Ik coach mensen die last hebben van (faal)angst en een gevoel van onzekerheid zodat zij met zelfvertrouwen en rust kunnen leven en werken.



"In mijn coachpraktijk begeleid ik volwassenen die last hebben van een gevoel van onzekerheid, perfectionisme of een gebrek aan assertiviteit en grenzen, zodat zij met zelfvertrouwen kunnen leven en werken. Onzekerheid uit zich vaak in een gebrek aan assertiviteit, perfectionisme, controle vasthouden of een gebrek aan durf. Maar ook je veel aantrekken van wat anderen mogelijk van je kunnen vinden.Je leert om beter om te gaan met een gevoel van onzekerheid zodat je stappen kunt gaan zetten, die je nu nog niet durft. Wil jij werken aan je zelfvertrouwen en ben je op zoek naar concrete handvatten? Neem dan contact op voor een gratis kennismaking.Ik bied:- coaching- stress en burn-out coaching- loopbaancoaching"
Adres: Parijslaan 11, Woerden
Telefoonnummer: 0613937678
Stad: Woerden
Route: Parijslaan 11



op zoek naar gerelateerd: Coach zelfvertrouwen, Coaching Woerden, Coachingstraject, Gratis kennismakingsgesprek, Nooit meer bang voor wat anderen van je vinden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Friske Friske 638 meter Bij Elize de training coaguleren gevolgd. Alles werd tot in de puntjes uitgelegd en d...
Sopie Sopie 835 meter Sopie is een nieuw platform dat mensen die een zetje kunnen gebruiken op elk gewenst ...
By Annemieke By Annemieke 863 meter Hele prettige en persoonlijke plek om in shape te blijven.
Coachen in Contact Coachen in Contact 990 meter Inspiratiecoach; brengt mensen en organisaties in beweging. Coaching, yoga, haptonomi...
Coach van bevlogenheid Coach van bevlogenheid 1 km Ik help directies van bedrijven bevlogenheid van medewerkers te stimuleren en ik coac...
Change Soul Coaching Change Soul Coaching 3 km Maak de CHANGE in je Soul, specialisatie in GEDRAGSPATRONEN en werken vanuit holistis...
ADD Coaching ADD Coaching 3 km Begin dit jaar 2020 volgde ik de Snelkookpan training ' Leven met ADD' van Margo Mats...
Recensies
Ik heb de coaching van Simone als zeer prettig ervaren. Simone is een rustige, geduldige, meedenkende coach. Stap voor stap heeft zij mij door het proces heen geholpen. Ik heb inzicht gekregen wat ik belangrijk vind in mijn werk. Dat heeft mij geholpen om gericht te zoeken naar een passende nieuwe baan.
Prettig, toegankelijk persoon. Laat je op je gemak voelen, door open houding, niet oordelend. Begeleid goed in naar jezelf kijken, stelt goeie vragen, laat je zelf nadenken over je eigen proces. Interessante theorieën gebruiken, tips boeken.
Het ontwikkeltraject wat ik bij Simone Donker heb gevolgd heb ik als zeer prettig ervaren. Simone stelt de juiste vragen op een rustige, professionele en betrokken manier waardoor je je snel op je gemak voelt. Door middel van het ontwikkeltraject heb ik niet alleen antwoorden gekregen op vragen als 'waar liggen mijn kwaliteiten' en 'welke functies sluiten daarbij aan', maar ook op vragen als 'wat wil ik' en 'wat vind ik belangrijk'. Heel waardevol voor de toekomst.
Simone is een fantastische coach! 'Rust' en 'ruimte' is wat zij heeft geboden en dat heeft het mij ook heeft gebracht. Door het stellen van de juiste vragen en samen te onderzoeken komen er mooie processen tot stand. Waarbij antwoorden op vragen en onzekerheden vanzelf naar voren komen. Zeer waardevol voor de keuzes die ik dagelijks maak in zowel mijn werk als privé leven. Simone' s manier van coachen heb ik ervaren als, deskundig, warm, laagdrempelig, veilig, respectvol en transparant.
Ik was al een tijd niet gelukkig in mijn werk en wilde graag verandering. Ik wist niet zo goed welke richting waardoor ik geen stappen durfde te zetten. Op advies ben ik bij Simone terecht gekomen en ik kan alleen maar stellen dat dit een schot in de roos was. Ik heb Simone ervaren als een rustige coach die met een open en rationele blik naar de uitdagingen kijkt. De afwisseling tussen verschillende methoden en skills maar ook een gezonde dosis humor stelde mij gerust. Het traject heeft mij meer gebracht dan alleen inzicht in mijn professionele leven, het heeft ook zelfvertrouwen en inzicht gegeven in mijzelf. Binnenkort begin ik bij een nieuwe baan welke ik vol zelfvertrouwen en zelfkennis tegemoet ga.
Simone heeft mij ontzettend geholpen met het ontdekken van mijzelf. Ze heeft mij dingen in laten zien, zoals mijn valkuilen maar vooral mijn krachten. Veel dingen weet je eigenlijk wel al, maar het was vooral heel verhelderend om er op een andere manier naar te kijken. En hoe cliché het ook klinkt, maar om er echt even bij stil te staan dat je niet de enige bent die met bepaalde valkuilen worstelt en dat tegen over elke valkuil ook een kracht staat! Dit is slecht één voorbeeld van de waardevolle dingen die ik geleerd heb van Simone. Ik heb Simone ervaren als een mooi mens met passie voor haar werk, betrokken, geduldig en oprecht. En dit paste voor mij en mijn hulpvraag heel goed!
Ik ben zeer tevreden over de aanpak en structuur van Simone. Heb een super goed gevoel en inzichten gekregen ik nodig had door mee te denken en goede vragen te stellen! Erg blij mee en heeft me meer zelf vertrouwen gegeven, bedankt Simone, Ik ben blij dat ik dit traject heb gevolgd.
Mijn dank is groot. Wat een fijne pelgrimstocht hebben wij doorlopen. Van een vaag gevoel naar concrete praktische stappen. Van wazige ideeen naar helderheid. Simone observeert, oordeelloos, kalm en vol levenslust. Ze weet met uiterste precisie de kern van je vraagstuk bloot te leggen. Met vlijmscherpe opmerkingen helpt ze je verder. Ze is betrokken, werkt samen met jou naar een uitkomst. Altijd in een ontspannen sfeer die uitnodigt tot zelfonderzoek. Ze kijkt écht naar wie ze voor zich heeft en wat je nodig hebt om stapjes/pen verder te komen. Een vrouw vol rust, in een fijne atmosfeer. Een bezield gevoel in de coachruimte. Uit menig coach-sessie kwam ik vol energie terug. Gretig om aan de slag te gaan met het nieuw geboden ‘huiswerk’. Simone brengt een goed gevulde rugzak aan methodologieën en werk- en coachervaring mee. Dit zie je ook terug in haar werk-map, wat een juweeltje. Fijne gereedschappen, werkbladen en opdrachten brengen je steeds een stapje dichterbij het antwoord op de gestarte zoektocht. Ze kijkt écht naar wie je bent, wat je nodig hebt en wat je kunt zelfs als je dit zelf nog niet altijd doorziet. Een waardige mede-pelgrim voor ‘de grote vragen des levens’.
Ik had met Simone meteen een klik. Zij is rustig, toegankelijk en een fijne gesprekspartner. Ze dacht met me mee, zette me op een prettige manier aan het denken en liet mij zelf de oplossingen vinden die bij mij pasten. Betrokken en professionneel, ik beveel haar zeker aan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid