facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ADD Coaching

ADD Coaching

Info

Op zoek naar een coach omdat je rondloopt met vragen over ADD of ADHD? ADD-Coaching is dé plek voor jouw veranderproces. Leuk om je te ontmoeten!

Geschiedenis

Op zoek naar een coach omdat je rondloopt met vragen over ADD of ADHD? ADD-Coaching is dé plek voor jouw veranderproces. Leuk om je te ontmoeten!



"ADD Coaching is een coachingspraktijk voor volwassenen met ADD Attention Deficit Disorder. Het bedrijf is opgericht door de ervaren ADD coach Margo Matse en leert mensen te leven met ADD. Dat doen we door individuele coaching, maar ook door trainingen te geven."
Adres: Gildenweg 7a, Woerden
Telefoonnummer: 06 – 57655839
Stad: Woerden
Route: Gildenweg 7a



op zoek naar gerelateerd: ADD coach volwassenen, ADD coaching vergoeding, ADD coach Rotterdam, ADD coach Nijmegen, ADD coach opleiding, ADD coach Eindhoven, ADD coach Drenthe, ADD Coaching test
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Personal Fitness Nederland - Woerden Personal Fitness Nederland - Woerden 178 meter Een zeer goede sportschool. Je kan alleen of met je gezin.
Change Soul Coaching Change Soul Coaching 274 meter Maak de CHANGE in je Soul, specialisatie in GEDRAGSPATRONEN en werken vanuit holistis...
VEPT Personal Training VEPT Personal Training 320 meter Ik train hier al jaren tot volle tevredenheid. Ook in Coronatijd deden ze er alles a...
Meidencoach Bauke Meidencoach Bauke 2 km Kindercoaching voor ouders en kinderen van 9 tot en met 16 jaar.
Coach van bevlogenheid Coach van bevlogenheid 2 km Ik help directies van bedrijven bevlogenheid van medewerkers te stimuleren en ik coac...
Sopie Sopie 2 km Sopie is een nieuw platform dat mensen die een zetje kunnen gebruiken op elk gewenst ...
Coachen in Contact Coachen in Contact 2 km Inspiratiecoach; brengt mensen en organisaties in beweging. Coaching, yoga, haptonomi...
By Annemieke By Annemieke 2 km Hele prettige en persoonlijke plek om in shape te blijven.
Friske Friske 3 km Bij Elize de training coaguleren gevolgd. Alles werd tot in de puntjes uitgelegd en d...
Simone Donker coaching & advies Simone Donker coaching & advies 3 km Ik heb de coaching van Simone als zeer prettig ervaren. Simone is een rustige, geduld...
Recensies
Begin dit jaar 2020 volgde ik de Snelkookpan training ' Leven met ADD' van Margo Matse. In twee opeenvolgende dagen heb ik meer geleerd over mijzelf en ADD dan in meerdere jaren therapie. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe ontzettend waardevol deze training is geweest!! In een gemixt groepje van ongeveer 11 deelnemers behandel je diverse onderwerpen, krijg je leuke en uitdagende opdrachten én ben je voorzien van een heerlijke lunch. Margo is een ontzettend leuke, vriendelijke en toegankelijke coach. Ze maakt veel gebruik van persoonlijke verhalen en zorgt ervoor dat iedereen zich in de groep gehoord en veilig voelt. De herkenning en erkenning die je ervaart in de lesstof, de andere deelnemers is erg krachtig. Eindelijk kan je jezelf eens 'normaal' voelen! Ik gebruik de handvaten en inzichten die ik tijdens deze training heb geleerd nog altijd dagelijks. Zeer zeker aan te raden! Er is ook een 3-daagse videotraining, deze is zeer aantrekkelijk geprijsd en een prettige manier om kennis te maken met het aanbod van Margo.
Afgelopen maart heb ik de 2 daagse cursus in Linschoten gevolgd, gelukkig had ik dit niet uitgesteld, omdat het voor de mensen na onze leuke groep ivm de corona crisis helaas niet meer door kan gaan. Ik heb deze dagen zeer veel geleerd van Margo en tevens een hele leuke groep "lotgenoten" mogen ontmoeten. Wij hebben voor Margo daarna nog het online programma mogen testen en dat is zeer positief verlopen. Als je nog twijfelt, gelijk inschrijven, helemaal als je nu met je handen in het haar thuis zit en je vastloopt. Je leert hier echt hele praktische dingen die je gelijk kunt toepassen.
Margo is een fantastische coach. Naast mijn zelfstandige onderneming ben ik bezig met een opleiding. Ik raakte te versnipperd in mijn activiteiten en dat zorgde voor chaos in mijn hoofd. Margo heeft mij hier heel goed mee geholpen. Na de eerste sessie had ik meteen al meer duidelijkheid en structuur in mijn hoofd. Margo coacht op gevoelsniveau en lekker praktisch! Echt super.
Onlangs volgde ik Margo's training "Effectief leven met ADD". Een absolute aanrader! De training is leerzaam, praktisch en ervaringsgericht. Diepgaand en toch luchtig! Margo zorgt voor een veilige en vertrouwde sfeer, waarin iedereen de ruimte krijgt zichzelf te onderzoeken. Je krijgt veel handvatten waar je thuis meteen mee aan de slag kunt.
Margo is een fantastische coach!!! Vanaf het eerste moment was er een klik. Haar enorme kennis gekoppeld aan een nuchtere en practische aanpak hebben mij enorm geholpen om op persoonlijk vlak stappen te zetten die ik van te voren voor onmogelijk had gehouden!!
Hoewel ik zelf geen ADD heb, kan ik door onze samenwerking in het verleden Margo Matse van ADD Coaching van harte aanbevelen. Ze is erg vriendelijk, behulpzaam, rustig en ook juist duidelijk en helder in haar communicatie.
Bij de eerste kennismaking was er direct een klik en dat is heel belangrijk. De coachgesprekken zijn vertrouwelijk, praktisch, met humor en je wordt zelf aan het werk gezet waardoor je kracht en zelfvertrouwen toeneemt. Ondanks dat de reden niet leuk is zie ik uit naar de gesprekken met Margo.
Een zeer fijne coach waarbij je direct na binnenkomst een goed gevoel bij krijgt. Respectvol, een goed luisterend oor, betrouwbaar en zeer prettig in de omgang zijn wat kernpunten die Margo beschrijven. Een aanrader voor iedereen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid