facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Silvia's Massage

Info

Ben je na een drukke dag gewoon even toe aan wat tijd voor jezelf, laat jezelf dan lekker verwennen met een heerlijke Ontspannings massage. Heb je zin in een massage? Stuur mij dan even een berichtje.

Adres: Kudelstaart
Telefoonnummer: +31628411480
Stad: Kudelstaart


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Massage Kudelstaart Massage Kudelstaart 659 meter Vertaald door Google Bovenkant! Origineel Top!
Massagesalon Sanny Massagesalon Sanny 826 meter
Massagesalon Veelenturf Massagesalon Veelenturf 1 km Hele fijne massagepraktijk. Ze heeft veel kennis over het lichaam, geeft goede tips e...
Recensies
Top massage! Prijs is ook goed. Zou het zeker doen als ik jou was :
Ik spreek regelmatig met Silvia af voor een complete ontspanningsmassage. Zij vraagt altijd of er nog klachten zijn, waar zij haar aandacht extra op kan richten. Het is elke keer weer een genot als zij is geweest. Zeker een aanrader!
Heerlijke sportmassage gehad bij Silvia na aanhoudende schouderklachten. Na de eerste massage waren mijn klachten al aanzienlijk minder.
Echt een aanrader! Heerlijke en ontspannende massage gehad. Goede prijs-kwaliteit verhouding
Top praktijk waarbij privacy en hygiëne hoog in het vaandel staan. Tevens weet zij veel over het menselijk lichaam en herstelprocessen. Daron Buenting, Fysiotherapeut in Amstelveen
Weer een super goede behandeling gehad. Na lange tijd erg veel last van mijn rug te hebben gehad. Was ik na 3 behandelingen van bijna alle pijn af. Ze geeft je ook tips om wat meer te bewegen. Erg tevreden!
Met al de blessures die ik heb gehad door de sport die ik beoefen, is het heerlijk om af en toe helemaal los gemaakt te worden & het is nog zeer ontspanned ook! Silvia creëert een hele fijne, relaxende sfeer waardoor je aan het eind van de behandeling weer helemaal los en ‘zen’ bent!
Als fysiotherapeut werk ik al jaren fijn samen met Silvia. Zij is een echte professional en ik kan haar dan ook absoluut aanbevelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid