facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Silvester Boek en Spel

Silvester Boek en Spel

Info

Silvester Boek en Spel te Zoetermeer
www.silvester.nu

Geschiedenis

Silvester is een winkel in huiskamersferen, waar je op je gemak kunt snuffelen tussen het uitgebreide assortiment van kinder- en jeugdboeken, young adult, spellen, puzzels en allerlei deels boekgerelateerde hebbedingetjes. Het winkelpersoneel is vriendelijk en enthousiast en helpt je graag met het uitzoeken van een cadeau of het vinden van een goed boek. De meeste boeken worden door hen zelf gelezen, zodat ze weten waarover ze praten.

Lukt het niet om de winkel te bezoeken, dan is er altijd nog de webwinkel, waar een groot deel van het assortiment kan worden bekeken.
Je kunt hier bestellen en het artikel in de winkel af (laten) halen, maar je bestelling kan natuurlijk ook per post bij je thuis worden bezorgd.

Nieuwe boeken kennen in Nederland een vaste prijs, dus zul je ze nergens anders goedkoper vinden. Daarbij staan er permanent leuke aanbiedingen op de site en in de winkel. Voor als je portemonnee het even moeilijk heeft!

Vind je jouw boek niet op de website van Silvester, dan kun je altijd even bellen of mailen. In de meeste gevallen kan het boek dat je zoekt, mits leverbaar, wel besteld worden. Of blijkt het tóch in voorraad te zijn!

Elke woensdag- en vrijdagochtend om 10.00 uur leest Pauline voor aan de kleintjes. Kinderfeestjes worden georganiseerd in samenwerking met pannenkoekenrestaurant De Binnentuin op een steenworp afstand van de winkel. Daarbij wordt een verhaal gecombineerd met een mooie knutsel en een schminksessie.

Voor een feestje op maat kun je ons altijd vrijblijvend benaderen.

Meer info en bestelmogelijkheden op www.silvester.nu.

Silvester Boek en Spel
Dorpsstraat 115N
Zoetermeer
079 3162519

Adres: Dorpsstraat 115N, 2712AE Zoetermeer
Telefoonnummer: 0793162519
Stad: Zoetermeer
Route: Dorpsstraat 115N
Postcode: 2712AE



op zoek naar gerelateerd: Silvester boek leeftijd, Silvester boeken volgorde, Silvester Leiden, De Kler Zoetermeer, Silvester serie, Silvester betekenis, Bruna Zoetermeer, Silvester webshop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kantoorboekhandel D. Sonneveld Oosterheem Kantoorboekhandel D. Sonneveld Oosterheem 3 km Niet voor pasfotos voor kinderen langs gaan, onwijs chagrijnige man. Hij vroeg zelfs...
Recensies
Dit is geen gewone boekenwinkel maar een winkel waar je binnenstapt en je meteen in een andere wereld bent. De wereld van sprookjeselfjes en grobbekuikens. Zoooveel te zien en elk boek wat je kunt bedenken heeft ze of kan ze bestellen. Op woensdag wordt er voorgelezen aan de kleintjes. Ook de etalage is zoo gaaf om te zienik heb de foto's toegevoegd en nu het bijna kinderboekenweek is, is hier nog meer te zien dan ooit. Zeker een aanrader om eens binnen te stappen!!
Wat een fijne kinderboekenwinkel, knus en klein, maar met een groot assortiment aan boeken. De medewerkers staan altijd klaar om te helpen.
Kinderboekenweek betekend dat onze dochter 11 een boek uit mag zoeken. De keuze is hier fantastisch. Het was gezellig druk in de winkel, maar er werd alle tijd genomen door een van de medewerksters om een aantal boeken voor te stellen. Na het lezen van de "achterkanten" was de keuze nog niet eenvoudig. Dus met twee boeken én het Kinderboekenweekgeschenk vertrokken.
Zeer fijne winkel waar je goed geholpen wordt. De winkel kan je gewoon niet verloren zonder een boek te hebben gekocht. Echt leuk
Een plek om weg te dromen en de prachtigste verhalen uit te zoeken. Ook de enige plek in Zoetermeer, zover ik weet, waar Haba peuter gezeldschapsspellen te koop zijn.
Prachtige kinderboeken en vriendelijk personeel!
Heel fijne dienstverlening. Ik haal al mijn boeken bij deze winkel.
Super leuke winkel met heel veel prachtige boeken. Zeer aardige en behulpzame medewerkers. Als ze iets niet hebben, kunnen ze het zo voor je bestellen.
Heerlijke kinderboekenwinkel. Mijn kinderen kunnen niet langs deze winkel lopen zonder er naar binnen te gaan . Er moet altijd even gekeken worden wat voor leuke boeken of spelletjes er zijn . Behulpzaam personeel.
Fijne kinderboekenwinkel. Goede service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid