facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kantoorboekhandel D. Sonneveld Oosterheem

Kantoorboekhandel D. Sonneveld Oosterheem

Info

Voor een mooie kaart, een goed boek of een leuk cadeau kan je terecht bij D. Sonneveld.

Boeken bestellen én thuis laten bezorgen? Bezoek dan onze website www.sonneveld.nu of bezoek één van onze winkels!

Adres: Oosterheemplein 478, 2721 NJ Zoetermeer
Telefoonnummer: 079-3314243
Stad: Zoetermeer
Route: Oosterheemplein 478
Postcode: 2721 NJ


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Sonneveld Oosterheem openingstijden, Sonneveld Zoetermeer, Boekhandel Zoetermeer Stadshart, De Kler Zoetermeer, Primera Zoetermeer, Sonneveld Boskoop, AKO Zoetermeer, Bruna Zoetermeer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
NBD Biblion NBD Biblion 1 km Heel goed geholpen door deze vakmensen! Een kwaliteitsproduct af kunnen leveren aan m...
Silvester Boek en Spel Silvester Boek en Spel 3 km Dit is geen gewone boekenwinkel maar een winkel waar je binnenstapt en je meteen in e...
TechniShow TechniShow 3 km De TechniShow, dé vakbeurs voor industriële productietechniek, 20- 23 maart 2018, Jaa...
Recensies
Niet voor pasfotos voor kinderen langs gaan, onwijs chagrijnige man. Hij vroeg zelfs aan mijn dochter 4jr of ze een afwijking had aan 1 oog? Watt??? dat is helemaal niet zo, maar stel het was wel zo?! Moet je dat zo direct aan haar vragen? Echt heel debiel, daarna gaf ze een glimlach maar zei hij; mond dicht! Omdat ze niet mocht lachen op de foto.. Als dat zo is, kan je zoiets anders brengen. Mn dochter van 1 jaar moest ook op de foto, hier wist hij niet hoe hij ermee om moest gaan. Er kwam geen speeltje of grijns van zijn gezicht af.
Vandaag pasfoto’s laten maken. Er was alle geduld van de wereld met mijn dochter van 3 jaar. Waardoor we uiteindelijk een goede foto hadden.
Aan mij werd per mail bevestigd dat de winkel vandaag open zou zijn voor pasfoto's vanaf 11 uur, maar de winkel was hartstikke gesloten. Bijzondere communicatie in tijden waarin klanten al schaars zijn. Rit voor niks gemaakt.
Goed winkel met groet Sortiment. Een keer hebben zij me twee keer een boek in rekening gestellt. Ik ben de volgende dag terug en zij hebben zonder getoe mijn geld terug gegeven Tip: zij hebben ook een groot antaal an correctbooks :
Fijne grote winkel, aardig personeel. Groot assortiment aan kaarten, boeken, tijdschriften en kranten. Tevens ook leuke gifts en je kan pasfoto's daar laten maken.
Deze boekhandel heeft van alles wat. Een mooie collectie boeken, maar ook veel soorten ansichtkaarten, hobbyspullen van jong tot oud, printerbenodigheden, allerlei maten enveloppen, tijdschriften, agenda's, kalenders, enz. Als je iets niet kan vinden, weten ze je vlot te helpen. Ik kom er graag.
Fijne zaak en goed personeel! Heel behulpzaam. Gelijk snel bestellen als het niet aanwezig of uitverkocht is.
Topwinkel! Zeer uitstekende service, grkot assortiment aan "tabak, boeken en nog veel meer" aanrader voor jong en oud!
Fijne servicegerichte winkel. Wat er niet is kan zeer snel besteld worden.
Veel boeken en tijdschriften kranten en is er iets niet wordt het besteld
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid