facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Shimano-MTB

"Rullens Fietsen is een moderne fietsenwinkel in Wouw tussen Roosendaal en Bergen op Zoom en is gespecialiseerd in de verkoop van mountainbikes, racefietsen, elektrische fietsen en tweedehands fietsen. De winkel bestaat uit twee verdiepingen. Zowel de racefietsen & mountainbike afdeling boven en de stadsfietsen en elektrische fietsen afdeling beneden heeft zijn eigen professionele werkplaats waar iedere fiets vakkundig gerepareerd wordt. Rullens Fietsen is dealer van Giant, Gazelle, Koga, Wilier, Merida, Cortina, Scott, Stromer, Dutch ID & Lovens Naast een uitgebreid aanbod fietsen heeft Rullens Fietsen ook een uitgebreide afdeling fietsonderdelen, fietsaccessoires en fietskleding. De website fungeert als webshop en levert in de Benelux."
Adres: Molensingel 68, 4724 CR Wouw
Telefoonnummer: 31165308259
Stad: Wouw
Route: Molensingel 68
Postcode: 4724 CR



op zoek naar gerelateerd: Bike Totaal Rullens openingstijden, Rullens Wouw tweedehands, Rullens Wouw werkplaats, Rullens Fietsen Made, Fietsenwinkel Bergen op Zoom, Rullens fietsen kortingscode, Fietsenwinkel Roosendaal, Molensingel 68 4724 CR Wouw
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Shimano-Ebike Shimano-Ebike 0 meter Wat een geweldige service! Ondanks de kou wilde ik toch een tocht maken op mijn racef...
Rullens Bike Totaal Rullens Bike Totaal 18 meter Zéér matige service. De verkoopmedewerker was bij aanschaf van een nieuwe Giant-fiet...
Recensies
Mijn e-bike wilde niet meer aangaan. Na een bezoek aan de werkplaats bleek het scherm defect te zijn. Deze werd meteen vervangen, zodat ik mijn fiets meteen weer kon meenemen. Ook een geluk dat dit binnen garantie viel. Super service dus!
Zo hoort een ondernemer te ondernemen. Top winkel, top service en heel erg prettig personeel. Een aanrader voor je fiets of onderhoud.
Van het weekend langs geweest met mijn fiets omdat mijn trappers door schoten, deze had ik eerst bij een andere fietsenmaker na laten kijken en daar kon het met een flink bedrag gemaakt worden. Daarna langs rullens geweest en in nog geen half uur tijd was hij weer als nieuw. En het heeft mij ook nog eens een hoop geld bespaard. Echte vakmensen en een top service!
Bijzonder vriendelijke, maar vooral deskundige hulp gekregen bij uitkiezen fietsen. Wordt alle tijd voor genomen. Ook bij aflevering punten op de i gezet, goede uitleg, top! Vraag naar Anton, maar ook andere medewerkers bleken uiterst geschikt!
Ik kom hier regelmatig om zowel materiaal als onderhoud voor mijn racefietsen. Rullens heeft regelmatig zeer goede aanbiedingen voor oa casettes, banden, kettingen, maar ook wel schoenen en helmen. waarbij de prijs heel concurrerend is tov andere webshops. In de racefietswerkplaats zijn ook 2 vakmannen te vinden. Een mooie fietszaak, lokale gezelligheid, vakmanschap maar niet zeker niet duur. Wat dat betrefd kan Rullens iedereen aanbevelen.
Geweldig geholpen door Rullens: uitgebreid de tijd voor advies, testrijden en finetunen van een nieuwe fiets voor aankoop. Kwam voor een ander model dat niet aan mijn wensen bleek te voldoen, maar met de hulp van Robert een fiets kunnen samenstellen die aan vrijwel al mijn eisen voldoet. Grote voorraad aan verschillende fietsen. De reistijd vanuit het oosten van het land meer dan waard.
Al jaren klant en behoorlijk wat fietsen verder, fijne zaak, aardig personeel, we kopen er graag.
Hele vakkundige verkopers en monteurs ,super tevreden met onze nieuwe Dutch ID fietsen
Perfecte service en uitstekend advies en uitleg bij de aankoop van e-bikes. een voorbeeld voor veel fietsenwinkels !
Altijd goed, kundig én eerlijk advies, deze keer fantastisch geadviseerd door Nick.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid