facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rullens Bike Totaal

Rullens Bike Totaal

Info

Het laatste nieuws, acties en aanbiedingen omtrent Rullens Bike Totaal Wouw

Geschiedenis

Een moderne fietsenwinkel met alles op het gebied van racefietsen, mountainbikes, elektrische fietsen, stadsfietsen en sporthybrides. Daarnaast een ruim assortiment aan onderdelen en accessoires.



"Rullens Fietsen is een moderne fietsenwinkel in Wouw tussen Roosendaal en Bergen op Zoom en is gespecialiseerd in de verkoop van mountainbikes, racefietsen, elektrische fietsen en tweedehands fietsen. De winkel bestaat uit twee verdiepingen. Zowel de racefietsen & mountainbike afdeling boven en de stadsfietsen en elektrische fietsen afdeling beneden heeft zijn eigen professionele werkplaats waar iedere fiets vakkundig gerepareerd wordt. Rullens Fietsen is dealer van Giant, Gazelle, Koga, Wilier, Merida, Cortina, Superior, Scott, Stromer & Lovens Naast een uitgebreid aanbod fietsen heeft Rullens Fietsen ook een uitgebreide afdeling fietsonderdelen, fietsaccessoires en fietskleding. De website fungeert als webshop en levert in de Benelux."
Adres: Molensingel 68, 4724 CR Wouw
Telefoonnummer: 0165-308259
ln.snellurliw@ofni
Stad: Wouw
Route: Molensingel 68
Postcode: 4724 CR


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: rullens bike totaal facebook, rullens made, bike totaal rullens openingstijden, rullens wouw werkplaats, rullens wouw openingstijden, rullens tweedehands fietsen, rullens wouw racefietsen, fietsenwinkel roosendaal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Shimano-MTB Shimano-MTB 18 meter Mijn e-bike wilde niet meer aangaan. Na een bezoek aan de werkplaats bleek het scherm...
Shimano-Ebike Shimano-Ebike 18 meter Wat een geweldige service! Ondanks de kou wilde ik toch een tocht maken op mijn racef...
Recensies
Zéér matige service. De verkoopmedewerker was bij aanschaf van een nieuwe Giant-fiets nog vriendelijk, maar een paar uur daarna bij de aflevering werd er geen blik waardig meer gegund door de betreffende verkoopmedewerker. Daarnaast had ik, voorafgaand aan de aflevering, expliciet gevraagd of de nieuwe fiets - die overigens nog nieuw in doos zat - schadevrij kon worden afgeleverd en zonder een reclamesticker op het achterspatbord. Er werd mij verzekerd dat ze extra voorzichtig met de fiets zouden omspringen en dat ik me geen zorgen hoefde te maken. Bij het ophalen van de fiets viel me gelijk al op dat er toch een sticker op het achterspatbord was geplaatst, aangezien de lijmresten nog zichtbaar waren i.c.m. de krassen van het verwijderen van de sticker foutje?. Ook op het stuur zaten tal van beschadigingen die overduidelijk tijdens de montage van de fiets waren aangebracht, evenals op een aantal andere plekken. De aflevering die eigenlijk een ‘feestje’ had moeten zijn, bleek uiteindelijk toch een iets minder leuke aangelegenheid. Na te hebben besloten om de fiets toch maar definitief aan te schaffen, bleek de aandrijving belt drive i.c.m. een Alfine 8-naaf ook niet goed te zijn afgesteld waardoor deze nu niet soepel loopt. Daarbij komt dat de spaakspanning ook niet goed is: hetgeen leidt tot extra bijgeluiden. Tot overmaat van ramp wordt er ook niet gereageerd op een e-mail die is verstuurd. Al met al raad ik mensen dus sterk af om een fiets te kopen bij deze partij die klanttevredenheid niet hoog in het vaandel heeft staan.
Mijn e-bike wilde niet meer aangaan. Na een bezoek aan de werkplaats bleek het scherm defect te zijn. Deze werd meteen vervangen, zodat ik mijn fiets meteen weer kon meenemen. Ook een geluk dat dit binnen garantie viel. Super service dus!
Zo hoort een ondernemer te ondernemen. Top winkel, top service en heel erg prettig personeel. Een aanrader voor je fiets of onderhoud.
Van het weekend langs geweest met mijn fiets omdat mijn trappers door schoten, deze had ik eerst bij een andere fietsenmaker na laten kijken en daar kon het met een flink bedrag gemaakt worden. Daarna langs rullens geweest en in nog geen half uur tijd was hij weer als nieuw. En het heeft mij ook nog eens een hoop geld bespaard. Echte vakmensen en een top service!
Bijzonder vriendelijke, maar vooral deskundige hulp gekregen bij uitkiezen fietsen. Wordt alle tijd voor genomen. Ook bij aflevering punten op de i gezet, goede uitleg, top! Vraag naar Anton, maar ook andere medewerkers bleken uiterst geschikt!
Ik kom hier regelmatig om zowel materiaal als onderhoud voor mijn racefietsen. Rullens heeft regelmatig zeer goede aanbiedingen voor oa casettes, banden, kettingen, maar ook wel schoenen en helmen. waarbij de prijs heel concurrerend is tov andere webshops. In de racefietswerkplaats zijn ook 2 vakmannen te vinden. Een mooie fietszaak, lokale gezelligheid, vakmanschap maar niet zeker niet duur. Wat dat betrefd kan Rullens iedereen aanbevelen.
Geweldig geholpen door Rullens: uitgebreid de tijd voor advies, testrijden en finetunen van een nieuwe fiets voor aankoop. Kwam voor een ander model dat niet aan mijn wensen bleek te voldoen, maar met de hulp van Robert een fiets kunnen samenstellen die aan vrijwel al mijn eisen voldoet. Grote voorraad aan verschillende fietsen. De reistijd vanuit het oosten van het land meer dan waard.
De dame die ons te woord stond kan wel een cursusje klantvriendelijkheid gebruiken
Al jaren klant en behoorlijk wat fietsen verder, fijne zaak, aardig personeel, we kopen er graag.
Hele vakkundige verkopers en monteurs ,super tevreden met onze nieuwe Dutch ID fietsen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid