facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Shell Hackelaar A1

Adres: A1/E231 NZ, 1398 PN Muiden
Telefoonnummer: 0294 295 468
Stad: Muiden
Route: A1/E231 NZ
Postcode: 1398 PN



op zoek naar gerelateerd: De Hackelaar Muiden, Shell De Hackelaar, Shell De Hackelaar a1
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Shell Shell 12 meter Om te tanken erg duur, zoals meestal langs de snelweg, maar ze hebben wel de lekkerst...
BP BP 13 meter Iemand genaamd Ronald gesproken. Zeer onvriendelijk teammanager. Ik heb duidelijk aan...
BP Honswijck - A1 BP Honswijck - A1 22 meter Personeel zeer vriendelijk Broodjes rijkelijk belegd. Maarrrrrrrr ze zijn dag vers, ...
BP Honswijck BP Honswijck 401 meter Iemand genaamd Ronald gesproken. Zeer onvriendelijk teammanager. Ik heb duidelijk aan...
Recensies
Beschamend hoe ongeinteresseerd de medewerkers hier zijn. Terwijl ik aan het wachten ben om een vers broodje te bestellen, kijken zeker 4 medewerkers mij aan maar niemand maakt aanstalten om gedag te zeggen, laat staan even te helpen. Terwijl ze staan te niksen want er was nauwelijks iemand in het station. Gelukkig kun je nog vieze kant en klare broodjes zelf afrekenen, dan heb je met dit onbeschofte personeel in ieder geval niets te maken.
Ik wil even iets kwijt; 02-02-'23 rond de klok van 17:00 kwam in jullie 'Shell Station De Hackelaar. A1/E231 Nz, 1398 PN, Muiden' binnen gelopen om even snel een broodje te eten. Ik zit gemiddeld per jaar 70.000km op de weg en loop dagelijks meerdere tankstations binnen. Over het algemeen is het personeel in tankstations 'oké' maar niet persé om blij van te worden. In alle jaren dat ik langs de weg zit +/- 10 jaar ben ik nog nooit zo'n enthousiaste medewerker tegen gekomen! Ik heb zijn naam niet gevraagd had ik eigenlijk moeten doen maar ik heb hem wel een compliment gegeven. Ik werd echt enorm vriendelijk bediend en dat viel mij heel erg op. Doordat ik wat tijd over had tussen mijn meetings door heb ik een kleine 10 minuten staan observeren. Naar collega's evenals naar klanten exact hetzelfde verhaal. Echt oprecht een werknemer om trots op te zijn. Normaliter neem ik hier de tijd niet voor maar voor hem maak ik uitzondering. Chapeau!
Wat een mislukt personeel werkt hier je loopt 10:55 beginnen je vraagt om een broodje omelet zegt de medewerker ik roep even iemand anders erbij die gaat maken voor je vervolgens komt die andere debiel zegt hij ik citeer we maken eigelijk geen broodje omelet meer. Heb ik maar koffie besteld die niet eens meer smaakte eindstand met honger weg gegaan Thx Shell
Vreselijk; ik kreeg een verkeerde bon mee en toen ik dat aangaf kreeg ik een grote mond van de niet al te snuggere medewerker. Never again.
Traag personeel en erg ongeïnteresseerd. Met allergieën en dieet wensen wordt heel slecht omgegaan. Tijd voor een training omgaan met klanten.
Van alle gemakken voorzien. In dit geval ook stroom geladen via Shell re-charge en een beker warme chocolademelk.
Poj. Met zulke slechte service haal ik liever een broodje bij la place
Fijne pomp met vriendelijk personeel. Ook zeker fijn is dat je bij de pomp kan pinnen.
Groot benzinestation langs de A1. Prima plek om even te stoppen. Mooi uitzicht vanaf de parkeerplaats. Dit Shell station heeft een grote shop waar je heerlijke koffie kunt kopen, of een broodje of snack. Of een ijsje ;- Er is een TodeLoo, keurig netjes. Kost 50 eurocent, maar je krijgt voor dit bedrag een kortingsbon, die je gelijk in de shop kunt besteden.
Voldoende laadpalen. Zowel 50kw 2× als 300 kw 1× en 350 kw 2× Helaas wel veel rommel, moet beter worden schoongehouden. Prullenbak staat verder weg, maar is ook niet duidelijk herkenbaar als prullenbak.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid