facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BP Honswijck - A1

"Healthy fastfood"
Adres: Rijksweg A1 ZZ, 1398 PN Muiden
Telefoonnummer: 0294261236
Stad: Muiden
Route: Rijksweg A1 ZZ
Postcode: 1398 PN



op zoek naar gerelateerd: Esso Honswijck, Texaco Honswijck
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Shell Hackelaar A1 Shell Hackelaar A1 22 meter Beschamend hoe ongeinteresseerd de medewerkers hier zijn. Terwijl ik aan het wachten ...
Shell Shell 34 meter Om te tanken erg duur, zoals meestal langs de snelweg, maar ze hebben wel de lekkerst...
BP BP 35 meter Iemand genaamd Ronald gesproken. Zeer onvriendelijk teammanager. Ik heb duidelijk aan...
BP Honswijck BP Honswijck 381 meter Iemand genaamd Ronald gesproken. Zeer onvriendelijk teammanager. Ik heb duidelijk aan...
Recensies
Personeel zeer vriendelijk Broodjes rijkelijk belegd. Maarrrrrrrr ze zijn dag vers, mijn broodje is gemaakt om 13.26u en om 15.00u gekocht. Ook opzich niks mee. Maarrrrrrrr WAT WAS DIT BROODJE TAAIÏIII ZEG. zit geen tandvlees meer om mijn tanden. Foei zeg.
Mega prijzig, marges van 60 a 70% op shop artikelen.... Droevig. En ja, dat na een prijzen oorlog... pomp prijzen aan een snelweg.... bedroevend... Ok daar mega winsten.
Jammer dat de koeling met krentenbollen kapot was, maar ze hadden het goed aangegeven/afgedekt. Toch wat lekkers kunnen halen en wat te drinken. Vriendelijke medewerker!
ze zijn niet bereikbaar voor klachten,ik heb half uur geleden getankt , sigaretten en 2 x duidelijk herhaald dat ik een broodje gezond zonder ham wil !ik was thuis gekomen en nam ik een hapje van de brood en smaak was toch anders,ja hoor toch zit er VARKENSVLEES erin!!!!
Plusminus 40 pompstations een grote keuze in de winkel. Dus alles is ruim aanwezig. Benzineprijs is ook gunstig
Meest schappelijke prijzen van een tank station langs een snelweg, prijzen concurreren makkelijk met tank station binnen de bebouwde kom. Overige service of klantvriendelijkheid boeit me in deze niet maar het is hier vaak druk.
Vriendelijk personeel en veel keus in de pomp.
Geweldig als in 1 centrum langs de snelweg. En de benzine is nog betaalbaar ook
Als je ergens moet tanken,spring deze over! De man die vrijdag avond daar achter de balie stond,is waarschijnlijk vroeger gepest en projecteerd dit op zijn klanten. Na 14 uur gereden te hebben,een lege tank ,2 vermoeide kinderen achterin kon ik enkel en alleen op dat moment met mijn auto en caravan tanken bij de truckpomp,en ja de vul pistool past in de hals van mijn tank. De "bediende"dacht anders met zijn princiepe regels en wou niet hebben dat ik daar ging tanken ondanks dat er geen vrachtwagens aanwezig waren. Triest,zon personeels lid,kost je als ondernemer gewoon geld. Gelukkig was ik een pomp verderop wel gewoon welkom waar ik 90 liter kon en vooral,mócht tanken! Al met al ,de klant is hier geen koning maar een ondergeschikte aan deze kalende minderwaardigheids complex hebbende man.
Groot aantal pompen. Meerdere kassa's. Doorgaans goedkope prijs benzine.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid