facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sheila's Buikdanscentrum

"Wij geven met passie en plezier wekelijkse buikdanslessen in Zutphen, Zwolle, Apeldoorn, Arnhem, Amersfoort, Deventer, Doetinchem, Enschede & Nijmegen.Behalve lessen verzorgen wij ook workshops, shows & kinderfeestjes voor particulieren, scholen en bedrijven.Op onze website kun je daar alles over lezen.Ook geven wij Bollywood, Bellyfit, Hula, Afrobeat, Samba, Zumba, Gipsy, Spaans-Arabisch, Tribalfusion, ATS/ITS & Burlesque workshops.Er zijn kinderfeestjes Prinses, Buikdans, Topmodel & Zumba te boeken.Wij verzorgen 1001 nacht decoratie & acts. Zoals Oosterse waarzegster, Shisha terras, Henna versierster, Green screen en buikdans acts met een of meerdere danseressen."
Adres: groenesteeg 1, 7201 BH Zutphen
Telefoonnummer: 06-21427703
Stad: Zutphen
Route: groenesteeg 1
Postcode: 7201 BH


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 22:00
Zondag: 09:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Peuterdans Zutphen, Buikdansen Almere, Vrij dansen Zutphen, Dansstudio Meijers, Buikdansen drenthe, Buikdansen Amersfoort, Buikdanseres huren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kleistudio // Keramiek Mieke Groters-Bronkhorst Kleistudio // Keramiek Mieke Groters-Bronkho... 2 km Een workshop handvormen gevolgd bij Margriet. Erg leuk! Goede uitleg, fijne sfeer en ...
Recensies
Fantastische buikdansschool die ook enorm leuke workshops geeft. De docenten maken er altijd een feest van, wat je ook gaat doen. Het lesaanbod is enorm gevarieerd zodat er voor iedereen wat bij zit. Ik dans er zelf al jaren bij, en ik heb spijt dat ik niet nog eerder begonnen ben. Elk jaar is er een grote show waar alle leerlingen mogen dansen. En ook nu in de coronatijd gaan de lessen gewoon door en is het nog steeds feest omdat we het met zn allen doen. Ik hoop hier nog heel lang te kunnen dansen! .
Eerste keer een workshop Burlesque gevolgd met vriendinnen, dat was al heel leuk! Na 2 jaar de stoute schoenen aangetrokken en begonnen met buikdans. Had ik veel eerder moeten doen. Geweldige lessen, leuke muziek, fantastische docenten en een goede sfeer. Ook als je weinig danservaring hebt goed te doen.
Super gezellig buikdanscentrum. Ik dans er al jaren met heel veel plezier. Enthousiaste dansdocenten, die echt plezier hebben in wat ze doen. Het is voor jong en oud, dik en dun, natuurtalenten of mensen die voor het eerst dansen. Dat maakt het zo leuk en bijzonder.
Ik dans al jaren bij Sheila, ben enorm blij dat ik er ooit begonnen ben. Het is elke week weer een feest om te mogen dansen.
Een hele fijne, gezellige dansschool met danslessen ineen groot deel van Nederland. In alle plaatsen is het altijd een feestje.
Gezellige dansschool met veel enthousiasme en plezier!
Zeer vriendelijk voor echt iedereeen. Maakt echt niet wie of wat je bent.
Geweldige dansschool. Leuke leerzame lessen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid