facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kleistudio // Keramiek Mieke Groters-Bronkhorst

Kleistudio // Keramiek Mieke Groters-Bronkhorst

Info

Hier kun je kennismaken met mijn werk als keramist. Ik maak handgevormde objecten, schalen en gedraaid werk. Daarnaast geef ik keramiekles en workshops.

Geschiedenis

In 2008 heb ik de 3-jarige ambachtelijke keramiekopleiding bij het SBB in Gouda afgerond. Sindsdien werk ik met veel plezier in mijn eigen atelier Kleistudio en verzorg ik keramiekcursussen en workshops.

De cursussen geef ik op woensdagavond en vrijdagmiddag. Op dit moment zijn ze volgeboekt.

De workshops zijn nog wel te boeken, data in overleg. De workshop bestaat uit 2 lessen van 2,5 uur. In 2 lessen maak je - onder begeleiding - 1 of meerdere werkstukken. Minimaal aantal personen: 2, maximaal 4. Kosten € 40,- per persoon per workshop. Dit is inclusief materiaal en stookkosten.

Als je interesse hebt in een cursus of workshop kun je contact opnemen via facebook of email.



"Handgemaakte keramiek, workshops en cursussen"
Adres: Meinsmasingel 4, 7207 CT Zutphen
Stad: Zutphen
Route: Meinsmasingel 4
Postcode: 7207 CT


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sheila's Buikdanscentrum Sheila's Buikdanscentrum 2 km Fantastische buikdansschool die ook enorm leuke workshops geeft. De docenten maken er...
Recensies
Een workshop handvormen gevolgd bij Margriet. Erg leuk! Goede uitleg, fijne sfeer en gezellige pop-up locatie! Super om een kijkje te nemen in haar klei wereld en zelf creatief bezig te zijn. Eerder al meerdere producten bij haar gekocht, leuk, mooi en goede handgemaakte producten. Neem een kijkje in haar webshop, boek een workshop of cursus, en steun deze gezellige lokale ondernemer. Daar ga je geen spijt van krijgen! Dankjewel Margriet, voor je mooie producten, vlotte persoonlijke levering en gezellige workshop.
Enthousiaste begeleiding met veel mogelijkheden tot het maken van een mooi en bruikbaar potje/schaaltje ed. Leuk en vooral gezellig om te doen.
Wat hebben we een leuke en leerzame ochtend gehad in de Kleistudio. Na twee uurtjes 'klei draaien' onder begeleiding van Margriet, hadden we ieder 3 kommetjes en/of schaaltjes gemaakt waar we enorm trots op zijn. Echt een aanrader!
Gezellig en werk wat met veel liefde en aandacht gemaakt is.
Workshop maak je eigen kopje gedaan met mijn dochter van 7. Stap voor stap, gaf goed de ruimte aan haar om zelf te ontdekken. Geduldig en openstaand voor alle creaties, geen goed of fout.
Erg leuke cursus gevolgd bij Margriet! In 4 keer veel geleerd en best wel wat creaties kunnen maken. Een aanrader!
Gezellige workshop gehad
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Kleistudio // Keramiek Mieke Groters-Bronkhorst met het openbaar vervoer


Warnsveld, Klooster 200 meter
193
651
82
880
Warnsveld, Klooster 220 meter
193
82
83
Zutphen, Leesten 240 meter
193
82
880
Zutphen, Leesten 260 meter
193
82
Zutphen, Ooyerhoekseweg 410 meter
193
82
880

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid