facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Shaka - Boards & Lifestyle

Shaka - Boards & Lifestyle

Info

Shaka is DE Kitesurf specialist gevestigd in Scheveningen. Persoonlijk advies en een winkel die ook jou passie deelt! Kitesurfen en de surfers lifestyle.

Geschiedenis

Shaka is een Board & Lifestyle winkel in Scheveningen Haven. Wij zijn specialist op het gebied van Kitesurfen, Golfsurfen en Snowboarden. Daar hoort een goed assortiment Fasion bij om te met de tofste merken een goede collectie in de winkel te hebben. Onze website vindt je op www.shakaonline.nl!

Adres: Vissershavenweg 62, 2583 DL Scheveningen, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: +31 70 3584800
Stad: Scheveningen
Route: Vissershavenweg 62
Postcode: 2583 DL


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 12:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: shaka kite, kite surf aanbiedingen, shaka wetsuit, kitesurf sale, kiteshop nl, north kiteboarding nederland, kitesurf kleding heren, kite 12m2
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Yordy's Outlet Yordy's Outlet 22 meter Koop hier al jaren mn sneakers en nu dress ik mn zoon hier ook. altijd leuke outfits ...
De Skihut De Skihut 69 meter Artikel besteld en betaald en aangegeven dat ik het in de winkel kwam ophalen. Woon d...
tisento-scheveningen tisento-scheveningen 2 km Was hier gisteren en de verkoopster volgens mij tevens de eigenaresse keek me aan als...
Trends & Brands Trends & Brands 2 km Dames & herenmode zaak in Scheveningen. Merken: In Gold We Trust, Black Bananas, Cham...
La Sirena Fashion & Lifestyle La Sirena Fashion & Lifestyle 2 km La Sirena, op De Pier in Scheveningen. Shoppen met uitzicht op zee! Wij verkopen oa I...
Recensies
Contact opgenomen met de winkel via Whatsapp, wat ik als erg fijn heb ervaren. Ze reageren vrij snel, staan je goed te woord, en sturen je makkelijk een aantal extra foto's toe. Momenteel wachtende op mijn bestelling, ik heb er alle vertrouwen in dat dat dik in orde is!
Hele fijne winkel! Ik ben er nu meerdere keren geweest. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Je word op een fijne, persoonlijke manier geholpen. En de producten zijn top !
Gisteren mijn bikini ontvangen! En ik ben er erg blij mee. Hij zit super goed, en het materiaal is mooi. Van mij mag de zomer beginnen. Ben blij met jullie webshop, snel ontvangen en mooie producten. Ik blijf jullie graag volgen.
Super mooie shop, met vriendelijk personeel en een uitstekende service. Ze hebben ook een hele overzichtelijke website en een webshop waarbij je heel snel je spullen krijgt geleverd.
Enorm behulpzaam, goede service en een professionele shop. Ik heb een kite-board gekocht en ruim twee jaar later mijn board handle verloren. Contact opgenomen met Shaka en kosteloos een andere opgestuurd gekregen.
De tweedehands north clickbar die ik er kocht had een onderdeel dat zo was gemonteerd dat deze slecht functioneerde. Andere kiteshop heeft het opgelost. Shaka zelf communiceerde onduidelijk en bracht geen oplossing.
Uitstekende shop! De bestelde snowboardjas bleek te groot, een nieuwe besteld, de ander teruggestuurd en mijn geld van de eerste teruggekregen. Allemaal binnen een week. Top.
Uitstekende service en vriendelijk personeel! Ze hebben al mijn vragen beantwoord en ik had er best veel. Zeer tevreden!
Uitstekende service! Ik kon er vandaag direct terecht voor een nieuwe pompadapter!
Hele fijne shop! Goede service en je wordt altijd goed geholpen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid