facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Skihut

De Skihut

Info

De Skihut is al 45 jaar een begrip op het gebied van winter - en zomermode. www.skihut.nl

Geschiedenis

De Skihut in Scheveningen is al meer dan 40 jaar een begrip op het gebied van winter - en zomermode en voert een breed merkenaanbod om zo een grote groep klanten te kunnen bedienen.

De Skihut in Scheveningen is met 3000m2 uniek in zijn soort en heeft daardoor voldoende aanbod voor iedere doelgroep. De Skihut vindt voor u voor elke gelegenheid de juiste en meest complete outfit. Welke maat u ook heeft, De Skihut heeft alles in huis!

Bij De Skihut in Scheveningen vindt u vele shop-in-shops van bijvoorbeeld: UGG Australia, Peak Performance, Gaastra, O'Neill, Brunotti en McGregor.

De Skihut biedt u niet alleen het meest diverse assortiment, maar tevens het meest exclusieve. De Skihut heeft het meest complete merkenpakket op het gebied fashionable winterkleding van onder andere Blauer, Bogner, Woolrich, Canada Goose, Parajumpers en Moncler. Ook voor de actieve wintersportliefhebbers heeft De Skihut een brede collectie wintersportkleding van merken zoals Kjus, Burton, Luhta, Armada, Peak Performance en Odlo.

De Skihut heeft niet alleen het grootste aanbod aan dames- en herenmode, maar op de kinderafdeling vindt u ook een mooi assortiment voor de kinderen. Bij De Skihut Scheveningen kunt u dus terecht voor het hele gezin.
Kom naar De Skihut en laat u zich inspireren en desgewenst begeleiden door onze gespecialiseerde verkoopmedewerkers.

De Skihut Scheveningen is gelegen aan de eerste haven en deze locatie biedt voldoende gratis parkeergelegenheid.

Label

Skihut is al meer dan 40 jaar een begrip op het gebied van winter- en zomermode en voert een breed merkenaanbod; www.skihut.nl.



"Skihut in Scheveningen is al 45 jaar een begrip op het gebied van wintersport - en zomermode en voert een breed merkenaanbod om zo een grote groep klanten te kunnen bedienen.Onze winkel is met 3000m2 uniek in zijn soort. Skihut vindt voor u voor elke gelegenheid de meest complete outfit. Zowel voor dames, heren als kids. De winkel bestaat uit vele shop-in-shops van bijvoorbeeld: Goldbergh, Peak Performance en Brunotti.Tevens bezit Skihut het meest exclusieve en complete assortiment op het gebied fashionable winterkleding van onder andere Parajumpers, Canada Goose, Woolrich, Goldbergh en Nobis. Ook voor de wintersportliefhebbers kunt u bij ons terecht. Zo shopt u prachtige outfits van o.a. Bogner, Toni Sailer en Sportalm."
Adres: Vissershavenweg 56, 2583DL Scheveningen, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 070 354 2626
ln.tuhiks@ecivresnetnalk
Stad: Scheveningen
Route: Vissershavenweg 56
Postcode: 2583DL


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 11:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: de skihut rotterdam, skihut muziek, skihut sale, skihut jassen, skihut scheveningen adres, skihut rotterdam fotos, skihut oosterbeek, skihut openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Yordy's Outlet Yordy's Outlet 47 meter Koop hier al jaren mn sneakers en nu dress ik mn zoon hier ook. altijd leuke outfits ...
Shaka - Boards & Lifestyle Shaka - Boards & Lifestyle 69 meter Contact opgenomen met de winkel via Whatsapp, wat ik als erg fijn heb ervaren. Ze rea...
tisento-scheveningen tisento-scheveningen 2 km Was hier gisteren en de verkoopster volgens mij tevens de eigenaresse keek me aan als...
Trends & Brands Trends & Brands 2 km Dames & herenmode zaak in Scheveningen. Merken: In Gold We Trust, Black Bananas, Cham...
La Sirena Fashion & Lifestyle La Sirena Fashion & Lifestyle 2 km La Sirena, op De Pier in Scheveningen. Shoppen met uitzicht op zee! Wij verkopen oa I...
Recensies
Artikel besteld en betaald en aangegeven dat ik het in de winkel kwam ophalen. Woon dichtbij en wel zo makkelijk en milieuvriendelijk. Hierover zou ik een mail krijgen maar dat gebeurde niet. Vervolgens vrijdag gebeld en vriendelijk te woord gestaan. Hierbij werd aangegeven dat het druk was en dat het even zou duren voor het product klaar lag. Maandag nog niets gehoord weer gebeld en toen werd er dood leuk gezegd dat het product in het weekend verkocht was. Met hierbij de opmerking “zo gaat dat”! Maar we storten het geld wel terug tot ziens. Echt te slecht voor woorden dus hier niet kopen!!!
Zeer ongeïnteresseerd uit de hoogte personeel. Behalve een dame, die met een accent sprak, die was juist heel behulpzaam was. Maar achteraf blijkt dat wat zij vertelde niet kloppen of echter bleek niet bekend te zijn bij de kassa. Zo genaamde 60 % korting op zomer producten, hmmmm! Op 24 september kwam ik bij de kassa met een peetje lijk mij zomer artikel ongeïnteresseerde meisje bij de kassa zei iets; dat is dan 40% korting” Toen zei ik, maar 40 % korting was voor winter artikelen, maar voor een peetje typisch zomer artikel is dat 60 % volgens alle kaartjes en de dame in de winkel. Toen ze dat meisje hmm dat weet ik niet. een beetje arrogant te kijken, wie denk je dat je bent!!!! Net voor mij heeft iemand 1000 % € cash afgerekend, dus dat arme meisje dacht wie ben jij armoedzaaier !!! En toen schoot iets oudere personeel dame te hulp. Luister meneertje, dat is nieuwe zomer collectie, dus deze korting is hele niet van toepassing. Nieuwe zomer collectie op 24 september!!!!
Onwijs groot assortiment, ook voor de Kids!
Verrassend ruim opgezette winkel met veelal luxe merken. Veel kleding, maar ook sportattributen en sokken en thermo ondergoed. Ze hebben ook een 'koopjeshoek', maar ook daar is het merendeel evengoed behoorlijk geprijsd. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Je kan ook lid worden van de winkel. Voor de deur zijn ruimschoots parkeerplaatsen, maar in de zomer is het helaas vaak zoeken naar een parkeerplek. De winkel is aan een zeer drukke doorgaande weg.
Mooie met een groot assortiment. Helaas zijn we slecht geholpen. Eerst een medewerker die opdringerig alles aanprees zelfs als je aan gaf iets niet te willen. Daarna nooit meer aangesproken. Kortom dus zonder aankoop vertrokken. Een verkoop training zou wonderen doen.
Schandalige winkel met leugenachtige webshop. Staat duidelijk dat ze o.a. Goldbergh handschoenen verkopen van real raccoon fur en vossenbont. Bij navraag liegen ze dat het nu nepbont is omdat mensen klagen dat ze bont verkopen.
Bestelling nooit aangekomen. Zowel telefonisch als via mail heel slecht geholpen. Slechte klantenservice
Slechte ervaring ook gehad vorig weekend. Afgeprijsde artikelen hangen tussen de niet afgeprijsde, ik hou niet van deze verkoopacties. Ze zeggen dan dat je op de labels moet letten maar die kloppen ook niet. Vervolgens kom je bij de kassa met de verwachting dat je artikelen hebt in de uitverkoop omdat ze in hetzelfde rek hangen, niks is minder waar. Je moet de bon controleren om erachter te komen. Erg misleidend en de winkel verkoopt lekker veel voor veel. Als je er dan wat van zegt wordt je echt bijzonder slecht behandeld. Kom er echt nooit weer, over het paard getilde winkel die alleen voor mensen met veel geld misschien leuk is, want als ze denken dat je geld te besteden hebt, zijn ze poeslief. Bah!
Helemaal van Eindhoven speciaal naar Den Haag gereden om een jas te kopen. Fantastische winkel met uitgebreid assortiment. Sophie heeft mij uitstekend geholpen. Ze dacht goed met me mee en ik mocht alle modellen passen. Dankjewel!
Pffff wat een rot zaak... Nooit meer naar binnen.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar De Skihut met het openbaar vervoer


Den Haag, Vuurbaakstraat 320 meter
11
Den Haag, Vuurbaakstraat 350 meter
11
Den Haag, Duinstraat 350 meter
11
Den Haag, Duinstraat 360 meter
11
Den Haag, Duinstraat 370 meter
22

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid