facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Set In Point

Info

Onze diensten bestaan voornamelijk uit het repareren, onderhouden en verkopen van pc's, notebooks en randapparatuur.

Adres: Zwaanstraat, 5056 EN Tilburg (gemeente)
Telefoonnummer: 013-5400014
Stad: Tilburg
Route: Zwaanstraat
Postcode: 5056 EN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Computer Upgrade & Supplies Computer Upgrade & Supplies 8 km C.U.& S. Goede afwerking van prijs en opdracht. En men houdt zich strikt aan de C...
Foto Jans Heyhoef Foto Jans Heyhoef 9 km Fijne service en advies, betreffende het afdrukken en vergroten van een screenshot.
Recensies
Top winkel, waar ze echt nog service bieden.
Begin mei waren wij in de buurt op vakantie en mijn laptop begaf het. Door Jan geweldig geholpen, binnen 3 dagen een nieuwe laptop en compleet geïnstalleerd. Geweldige service en nogmaals heel erg bedankt
Goed en snel geholpen. Top!
Zeer positieve ervaring met Set in Point. Mijn computer was zeer traag en Jan en zijn team hebben me eerlijk en goed geadviseerd wat te doen en het probleem ook daadwerkelijk opgelost. Ook de service achteraf was erg fijn. Hier ben je nog echt klant!
Fijne winkel voor PC zaken in ons dorp. Zowel in de winkel als thuis.
Enige computerzaak in dorp. Ging er naar toe i.v.m defecte printer. Kon er geen nieuwe kopen want er waren geen printers of er waren lange wachttijden. Via bol.com had ik de dag erna toch een nieuwe hp-printer in huis. Advies bij Set in point was dus niet zo geweldig en zelfs een beetje verzonnen.
Reeds vele jaren is Fysiotherapie Udenhout vaste klant bij Setinpoint. Jan van Brunschot en zijn team zijn geen dozenverkopers maar gaan samen met de klant kijken wat voor de klant de beste oplossing is. Daarnaast houdt het niet op bij de verkoop maar hebben ze ook een uitstekende aftersales. Bij vragen of installatieproblemen staan ze paraat. Ook heeft Setinpoint een uitstekende reparatie afdeling. Gelukkig hebben we hier nog niet te vaak gebruik van hoeven maken.
Ik ben uitstekend geholpen bij een vervelend printer probleem, ondanks dat de aanschaf niet via Set In Point is verlopen. Deskundig, snel en vriendelijk geholpen. Was aangenaam verrast!
Volledige PC inrichting hier aangeschaft. Werkt perfect en bij vragen worden we direct goed geholpen zodat het systeem altijd betrouwbaar werkt. Super service!
Hier een notebook gekocht. Het is kleinschalig en je wordt er erg goed geholpen. Heel wat beter als die enorm grote winkels.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid