facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Service Apotheek

Info

Officiële pagina van Service Apotheek. Wij beantwoorden vragen via dit kanaal op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur.

Geschiedenis

Service Apotheek is een snel groeiende groep van zelfstandige, gedreven apothekers. Van de bijna 2000 apotheken in Nederland zijn er ruim 475 Service Apotheek!



"In onze Service Apotheken staan we voor je klaar voor veilig en goed gebruik van medicijnen. We helpen je ook graag bij gezond worden en gezond blijven. Dat doen we met meer dan 500 aangesloten zelfstandige apotheken. Daarmee zijn we de grootste franchiseformule met al vele jaren op rij de hoogste klantwaardering.In de zelfstandige Service Apotheken maken de apotheekteams gebruik van de uitgebreide samenwerking op het gebied van zorg, kwaliteit en scholing. Voor jou betekent dit dat we je helpen zoals jij dit wilt, met service met een hoofdletter S. Online én in de apotheek. En altijd het beste advies, de juiste begeleiding en zorg die past bij jouw situatie. Maak een afspraak of kom gewoon even binnen. Je bent altijd welkom."
Adres:
Telefoonnummer: 088 276 8484
Stad: 's-Hertogenbosch



op zoek naar gerelateerd: Service Apotheek herhaalrecept, Service Apotheek assortiment, Service Apotheek logo, Mijn Apotheek inloggen, Apotheek app, SA Connect inloggen, Service Apotheek-app, Apotheek West Den Bosch
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bijwerkingencentrum Lareb Bijwerkingencentrum Lareb 6 km Hoe kan het dat bij het Pfizer coronavaccin nog steeds de bijwerking "zware bloe...
Recensies
Wat een waardeloze organisatie. Al meer dan een week hebben ze een recept in huis. Een week aan het lijntje gehouden en dan krijg je te horen dat het nog een week gaat duren. Ziekenhuis heeft voor mij geïnformeerd naar leveringsproblemen bij leverancier, die blijken er niet te zijn. Wederom contact gehad met de apotheek, ja wij hebben een andere groothandel krijg je dan te horen. Het gaat gewoon om injecties die ik echt nodig heb en niet om een paracetamol hoor. Hebben hun zaakje niet op orde en patiënt is dus gewoon een nummer.
Zit op medicijnen te wachten, die ik nu ook heb gekocht. Is mee gegeven met Postnl. Maar zonder tracé en tracé kan ik niks. Hartelijk bedankt!
Geweldig team
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid