facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bijwerkingencentrum Lareb

Bijwerkingencentrum Lareb

Info

Bijwerkingencentrum Lareb is het Nederlandse meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen. Lareb signaleert risico’s van het gebruik van geneesmiddelen in de dagelijkse praktijk en genereert en verspreidt kennis hierover.

Adres:
Telefoonnummer: +31736469700
Stad: 's-Hertogenbosch


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Lareb zwangerschap, Lareb corona, Bijwerkingen booster Pfizer, Bijwerkingen Pfizer, Bijwerkingen booster Moderna, Bijwerkingen corona, Bijwerkingen boosterprik hoe lang, Vaccinatieschade corona
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Service Apotheek Service Apotheek 6 km Wat een waardeloze organisatie. Al meer dan een week hebben ze een recept in huis. Ee...
Recensies
Hoe kan het dat bij het Pfizer coronavaccin nog steeds de bijwerking "zware bloedingen en zware menstruele cyclus" niet vermeld staat, terwijl er ontzettend veel meldingen van zijn gedaan en dit ook in het nieuws is geweest. Doofpot organisatie. Update: misselijkheid en ontsteking op de injectie plaats? Serieus??? Is dat de conclusie, minieme bijwerkingen? Dit vraagt om een uitgebreider onderzoek!
Lareb dient openheid van zaken te geven wanneer er stelselmatig bijwerkingen worden gemeld over een geneesmiddel. Wellicht onder druk van politiek en de farmaceutische industrie gebeurt dat helaas onvoldoende.
Klantvriendelijk, zeer behulpzaam aan de telefoon, je kunt er met al je vragen over bijwerkingen terecht
Jammer dat een goed initiatief zo slecht wordt uitgevoerd. Lareb is alleen ingesteld op negatieve bijwerkingen. Het meldingsformulier gaat dan ook alleen uit van negatieve bijwerkingen. Positieve meldingen daarin worden negatief vertaald. Op verzoeken en emails wordt niet geregeerd. Lareb is een in zichzelf gekeerde instantie en daardoor een gemiste kans.
Behoorlijk last van bijwerking gehad na Pfizer vaccinatie - 2x . onrustige lymfeklieren vastgesteld in het ziekenhuis. Probeerde dat op de site va Lareb door te geven maar deze werkt niet goed. Bepaalde vragen kon ik niet invullen - zijn geblokkeerd- maar waren wel verplicht om in te vullen. Dus ik kwam niet verder. Dan maar gebeld. De persoon aan de telefoon vertelde dat deze melding niet wordt meegenomen in de statistieken want melden kan alleen via de website. Pufff. wat een bureaucratie weer waar je tegenaan loopt. Ook op mijn opmerking dat ik daardoor niet een booster kon halen werd laconiek gereageerd. Tja dat is een vrije keus. Misschien heb ik het net verkeerd getroffen aan de telefoon maar deze mevrouw was niet vriendelijk, ongeïnteresseerd en dacht niet mee of bood geen alternatieve mogelijkheden. wat een maatschappij toch waarin we leven. Vreselijk. Macron gaat de mensen die niet gevaccineerd zijn pesten deze kleuter moet een groot land leiden - wat staat de mensen in Nederland te wachten die heftig reageren op de vaccins en daardoor geen booster kunnen krijgen?
Doen niks met meldingen over bijwerkingen, familieleden voelen zich genegeerd en niet begrepen wanneer ze hun klacht doen, er word abrupt opgehangen en van enige registratie is geen sprake.
Overzichtelijke en actuele website over de corona bijwerkingen
Geen hulp aan gehad.
een warboel van onoverzichtelijke vragen
Nemen je niet serieus
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid