facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sensas Voedingsadvies & Lifestylecoaching

Sensas Voedingsadvies & Lifestylecoaching

Info

SENSAS is dé praktijk voor Voedingsadvies & Lifestylecoaching. Maatwerk staat centraal. Iedereen is toch uniek!

Geschiedenis

Heb je moeite met het bereiken of op pijl houden van je gewenste omvang, heb je al tijden te weinig energie of van die vage klachten, of wil je gewoon weten of je wel de juiste voedingsstoffen binnen krijgt om je lichaam optimaal te laten functioneren? Dan ben je bij SENSAS aan het juiste adres. Via de website www.sensas.nu meer informatie over de praktijk, zoals de werkwijze, producten en tarieven, lezen. Neem gerust vrijblijvend contact met mij op als je vragen hebt.



"Sensas is een professioneel en deskundig bedrijf dankzij de behaalde diploma’s en aanpak. Ieder persoon is anders en met die reden krijgt iedereen een persoonlijke aandacht en plan.Hiernaast is het mogelijk om bloedtesten als IMuPro of EMB af te nemen om. Nog gerichter te werk te gaan.Sporten en relaxen is ook mogelijk dankzij professioneel apparatuur als LifeFitness en TechnoGym. Maal ook gerust gebruik van de Cleopatra Stoomcabine."
Adres: Mient 60, 2141TD Vijfhuizen (Haarlemmermeer)
Telefoonnummer: 0629418229
Stad: Vijfhuizen
Route: Mient 60
Postcode: 2141TD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Anita Sanders Vocals & Coaching Anita Sanders Vocals & Coaching 9 km Anita is een vakvrouw! Ik had het genoegen met Anita samen te werken waar zij als mod...
Recensies
Met maagklachten naar de huisarts, die denken alleen maar in pilletjes en poedertjes, wat ook niet hielp. Leonie heeft me goed uitgehoord en op weg geholpen met natuurlijke supplementen. Het ging meteen al veel beter en na een paar maanden ben ik structureel van mijn klachten af.
Geweldig ondersteund bij mijn vraagstuk over Voeding. Ik voel me nu echt een stuk energieker... dank je Leonie! super... en nu verder :o
Dank voor je persoonlijke support. en het balans vinden tussen wat ik wel en niet kan eten zonder dat ik me hier beperkt door voel... heel persoonlijk ! dank!
Vertaald door Google Geweldige persoonlijke ondersteuning.. Leonie heeft een drive om eerlijk en oprecht geïnteresseerd te zijn in je doelen. Dankzij jou Leonie heb ik mijn persoonlijke doelen gerealiseerd.. Origineel Great personal support.. Leonie has a drive to be honest and real interested in your goals. Thanks to you Leonie, I realized my personalized goals..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid