facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Anita Sanders Vocals & Coaching

Info

Vocals & Coaching: de kracht van de stem in alle vormen. Voor zang, en presentatietraining. Mindfulness, Lef! Voor teams, gezinnen en individuen.

Adres: zonnehoek 110, 2141 DR Vijfhuizen (Haarlemmermeer)
Telefoonnummer: 0624237572
Stad: Vijfhuizen
Route: zonnehoek 110
Postcode: 2141 DR


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Anita Sanders tuinen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sensas Voedingsadvies & Lifestylecoaching Sensas Voedingsadvies & Lifestylecoaching 9 km Met maagklachten naar de huisarts, die denken alleen maar in pilletjes en poedertjes,...
Recensies
Anita is een vakvrouw! Ik had het genoegen met Anita samen te werken waar zij als moderator een avondprogramma samenbracht. Ze is scherp, bereid tot in de puntjes voor en weet de zaal mee te nemen. Ze weet wat ze kan en wat ze komt brengen, werkt heel fijn! Zoals de Engelsen het mooi zeggen: She is bold!
Ze was op korte termijn beschikbaar voor een spoedgeval. Ik had podium stress. Anita heeft mij enorm geholpen door handvatten en tips te geven voor de presentatie die ik moest geven. Ze is rustig, helder en direct. Fijn om door gecoacht te worden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid