facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Semoea helende stenen en mineralen

Semoea helende stenen en mineralen

Info

Edelstenen en Mineralen

Geschiedenis

Sinds het jaar 2000 werken wij samen. Door gemeenschappelijk cursussen te volgen en te geven over aspecten van energetische edelsteentherapie, wordt onze kennis over edelstenen steeds groter. We wisselen regelmatig kennis en ervaring uit, waardoor we onze behandelingen en cursussen steeds meer diepgang kunnen geven.

Onze groep bestaat uit zeven personen. We combineren energetische edelsteentherapie met Reiki, White Time Crystal Healing en Voetzone Reflexologie.
Je kunt ons benaderen voor cursussen en workshops over de helende werking van edelstenen, voor Reiki-behandelingen, edelsteenleggingen, edelsteenconsulten, chakracode-consulten en meer.

Semoea is een stichting in oprichting. Onze hoofdvestiging is in 's-Gravendeel. Onze therapeuten werken ook in Amsterdam, Leiden, Nieuwerkerk, Tiel, Groningen en Zierikzee.

Waarom heet ons samenwerkingsverband Semoea?
Semoea is een Indisch woord dat 'alles' betekent. Voor ons verwijst dit naar de kosmische verbondenheid van alles met alles. Alles is energie.
De naam Semoea is bovendien de afkorting van:
Stichting Energetisch werken Met Overal aanwezige Edelstenen en Aandacht.

Adres: lindehof 15, 3215 WB 's-Gravendeel
Stad: 's-Gravendeel
Route: lindehof 15
Postcode: 3215 WB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Qilau Qilau 652 meter Wil je door middel van reiki of een energetische massage een momentje van ontspanning...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid