facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Qilau

Qilau

Info

Wil je door middel van reiki of een energetische massage een momentje van ontspanning en zelfinzicht? ik bied je diverse mogelijkheden aan.

Geschiedenis

Qi is de belangrijkste factor van een heleboel therapieën, zoals Reiki, feng shui, chakra leer, shiatsu, meditatie. Maar wat is het nu eigenlijk?

Volgens de energiewetten gaat Qi niet verloren en kan ook niet vernietigd worden. Ze beweegt en verandert voortdurend en wordt gemakkelijk iedere dag aangevuld.
Stel je de Qi stroom voor als een stralend 'energieveld dat door je en rond je loopt en gedachten, overtuigingen en emoties overbrengt, maar zich ook vermengt met andere dynamische invloeden om je heen.

Omdat de mensheid leeft, voelt en denkt, is er een concentratie van Qi - ook bekend als collectief bewustzijn - rond de aarde. Ieders ideeën en gedachten omgeven ons. Als je in staat bent om je te ontspannen en die 'gedachten' af te luisteren, kun je interessante inzichten en zelfs oplossingen voor je problemen oppikken.

De concentraties zijn vaak te klein om waar te nemen, maar veel sterkere Qi-krachten, zoals de Qi van de maan en van het weer, hebben merkbare invloed op onze gedragspatronen. De aard van je innerlijke chi kan worden beïnvloed door het soort stof van je kleren, door de lichaamsoefeningen die je doet, door de plaats waar je bent en je dagelijkse activiteiten. De verschillende soorten Qi werken in op je buitenste energieveld en zullen de samenstelling van je innerlijke Qi veranderen en je gedachten en gevoelens beïnvloeden.

Laat Qi energie voor je werken

Verbind je met het centrum van de universele energie dat Qi is en gebruik het om in jezelf veranderingen te bewerkstelligen. Verschillende soorten Qi, binnen en buiten, verbinden je met de kosmos en alles daarbinnen. Innerlijke Qi doet gedachten en gevoelens rond je lichaam stromen en wat je denkt en voelt verandert als Qi fluctueert en reageert op de Qi in je omgeving.

Geniet van een gezondere geest, lichaam en gevoelens

Adres: Mijlweg 23a, 3295 kg 's-Gravendeel
Telefoonnummer: 06-40527949
Stad: 's-Gravendeel
Route: Mijlweg 23a
Postcode: 3295 kg


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 17:00
Dinsdag: 19:00 - 21:00
Woensdag: 09:30 - 12:30
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Semoea helende stenen en mineralen Semoea helende stenen en mineralen 652 meter Edelstenen en Mineralen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid