facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Semko Onderwijs

Semko Onderwijs

Info

Ons onderwijsbureau is er voor kinderen, ouders en leerkrachten.



"Onderwijsbureau Semko is een dynamisch onderwijsbureau met cursussen, teamscholingen, workshops voor het basisonderwijs.We hebben een netwerk van specialisten met als doel om het onderwijs een beetje mooier te maken."

"Onderwijsbureau Semko is een dynamisch onderwijsbureau met cursussen, teamscholingen, workshops voor het basisonderwijs.We hebben een netwerk van specialisten met als doel om het onderwijs een beetje mooier te maken."
Adres: Madame curieweg 2, 8501XC Joure
Stad: Joure
Route: Madame curieweg 2
Postcode: 8501XC



op zoek naar gerelateerd: semko onderwijsdag, semko vacatures
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Beelddenkwinkel De Beelddenkwinkel 233 meter De Beelddenkwinkel is de webwinkel voor en door beelddenkers.
IkiGuides IkiGuides 635 meter Dit is oprecht de aller beste cursus die ik ooit heb gedaan. Wat een magische lesstof...
Instituut Noord Instituut Noord 793 meter Heb hier mijn laptop gekocht. Koste €630 ik zei dat ik 'm voor gamen gebruikte. Dus d...
Brede School Joure Zuid Brede School Joure Zuid 835 meter Brede School Joure Zuid De brede school biedt een thuis aan de Dr. E.A. Borgerschool...
Theorie1dag.nl Theorie1dag.nl 1 km Heel goede school!
Happy Baby Joure Happy Baby Joure 1 km Docent babymassage. Draagconsulent in Joure, Friesland
Big Five For Life Nederland Big Five For Life Nederland 2 km Fan pagina van Big Five for Life (NL en BE) voor dagelijkse inspiratie. Big Five for ...
Recensies
Tot voor kort wist ik niks van het begrip 'werelddocent'. Nu ben ik zelf actief in het onderwijs met mijn eigen thema. Met behulp van het onderwijsbureau ben ik erg veel op pad. Elke dag is een avontuur, de lijntjes met het onderwijsbureau zijn kort. Een duikje in een andere wereld met een specialist voor de groep, dat gun je iedere klas.
Semko is een heel erg bijzonder en uniek bedrijf. Ze bieden heel erg veel onderwijs en kansen aan! Ik werk nu al een aantal maanden samen met het bedrijf. De podcast die wij samen online zetten, puur om de taal van Friesland meer te laten horen aan de jeugd is een succes! Een uniek idee van het bedrijf. Onze samenwerking is snel, duidelijk en pleziervol!
Onderwijsbureau Semko is voor mij de ideale werkgever. Met vrolijkheid en vrijheid. En als ik dat beleef…. dan merken de kinderen dat ook. Ik ben invalleerkracht in alle groepen, door heel Friesland. Vaak weet ik vooraf waar ik heen ga, vaak ook niet. Een baan vol verrassingen. Met veel ruimte voor mijn eigen inbreng en creativiteit, met name als ik ‘ga’ als Werelddocent. Ik wil hier nog lang mee doorgaan!
Als servicebureaumedewerker van Stichting KyK ervaar ik een fijne samenwerking met Semko. Er zijn korte lijnen, er wordt altijd snel gereageerd en er is fijne/positieve sfeer. De inzet van de werelddocenten is een fantastisch concept waar wij graag gebruik van maken. Plezier en passie staat bij Semko voorop en dat je merk je!
Semko Onderwijs geeft mij als werelddocent beeldend de gelegenheid om kinderen te raken met mijn passie voor kunst. Iedere werkdag kom ik kinderen tegen die enthousiast worden van het creatieve proces in de klas. Er is ruimte voor ontspanning, creativiteit en communicatieve vaardigheden. Bovendien leren kinderen eigen initiatief te nemen en flexibel te zijn tijdens een dagje 'even helemaal iets anders'. Semko Onderwijs is een flexibel, professioneel bureau waar ik met heel veel plezier voor werk!
Wat is dit een leuk bureau om mee samen te werken! Semko heeft een zeer positieve insteek die de kinderen centraal stelt. Daarmee hebben ze de perfecte invalshoek om ondersteuning te bieden bij beginners en gevorderden in hun werk in het onderwijs. Bovenal zijn het de mensen achter de producten die de beste toegevoegde waarde brengen. En je voelt gelijk dat dit bij Semko helemaal snor zit, vanaf het moment dat je hier voor het eerst binnenstapt!
Semko is een creatief en kundig bureau met positieve medewerkers waar persoonlijke benadering voorop staat en waar je met allerlei onderwijsvragen terecht kunt. Als werelddocent kom ik, via Semko, op verschillende basisscholen en mag ik elke keer weer mijn enthousiasme over de aarde en de natuur met de leerlingen delen!
Onderwijsbureau Semko straalt een positieve, prettige sfeer uit. Een ieder heeft duidelijk plezier in wat ze doen en dit werkt aanstekelijk. Ik voelde mij vanaf het eerste gesprek zeer welkom en als persoon gezien en gehoord. De onderwijsdagen die ik tot nu toe bij Semko heb gevolgd vond ik erg praktisch en de tips die we er kregen heb ik vrijwel meteen kunnen toepassen in de praktijk.
Onderwijsbureau Semko is een leuk bureau. Er hangt een positieve sfeer en ze zijn normaal, helemaal niet uit de hoogte. De communicatie verloopt heel soepel. Voordat ik contact zocht had ik een lichte twijfel. Het is nog niet een heel bekend onderwijsbureau. Toch heb ik contact gezocht en heb daar geen moment spijt van gehad. De visie die ze hebben is geweldig. Ik ben zelden zo positief over een bedrijf.
een tijdje terug zijn wij begonnen met een samenwerking met Semko Onderwijs bureau als wereld-docent, en aan alle kanten blij verrast, de scholen, waar ik inval als wereld docent zien het als een mooie leerzame afwisseling waar de schoolkinderen wat van opsteken, zo ga ik altijd met een blij gevoel naar huis.want daar draait het tenslotte om als alle betrokken partijen een leuke leerzame afwisselende dag hebben , Semko regelt ook de administratieve kant uitstekend en heb ook al leuke collega's ontmoet op de scholen ..al met al bedankt Semko
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid