facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IkiGuides

IkiGuides

Info

BUILD THE BEST YOU!

Geschiedenis

Het aanvullen van het reguliere onderwijs door de focus op de ontwikkeling van ieders unieke potentie. Het laten inzien en aanreiken van de mogelijkheden om de beste versie van jezelf te bouwen.

Om de beste versie te kunnen bouwen gaan we het onderwijs, in samenwerking met studenten, leraren, onderwijsinstellingen en de (iki) Guides, aanvullen met de volgende categorieën; IkiMind, IkiHealth, IkiTalent en IkiPreneur.

We creëren een (online) platform die iedereen in staat stelt om zijn of haar persoonlijke kracht en talent te ontwikkelen, een platform waar mensen tot leven komen!



"An online university on personal development. It's about fulfilling your potential but school forgot to teach you. A social network of guided self optimalisation."
Adres: Fahrenheitweg 19, 8503 AE Joure
Stad: Joure
Route: Fahrenheitweg 19
Postcode: 8503 AE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Beelddenkwinkel De Beelddenkwinkel 402 meter De Beelddenkwinkel is de webwinkel voor en door beelddenkers.
Semko Onderwijs Semko Onderwijs 635 meter Tot voor kort wist ik niks van het begrip 'werelddocent'. Nu ben ik zelf actief in he...
Instituut Noord Instituut Noord 1 km Heb hier mijn laptop gekocht. Koste €630 ik zei dat ik 'm voor gamen gebruikte. Dus d...
Brede School Joure Zuid Brede School Joure Zuid 1 km Brede School Joure Zuid De brede school biedt een thuis aan de Dr. E.A. Borgerschool...
Theorie1dag.nl Theorie1dag.nl 2 km Heel goede school!
Happy Baby Joure Happy Baby Joure 2 km Docent babymassage. Draagconsulent in Joure, Friesland
Big Five For Life Nederland Big Five For Life Nederland 2 km Fan pagina van Big Five for Life (NL en BE) voor dagelijkse inspiratie. Big Five for ...
Recensies
Dit is oprecht de aller beste cursus die ik ooit heb gedaan. Wat een magische lesstof is dit. Persoonlijk zie ik het als een voorrecht om deze kennis tot me te mogen nemen, maar in principe zou dit ergens in het leven ‘verplichte’ theorie moeten zijn. Wat zou het leven nog mooier zijn als we met zijn allen zouden leven met deze kennis in onze rugzak. Alles dat intern en extern invloed heeft op je welzijn en functioneren komt voorbij. Prachtige en heldere uitleg, voorbeelden, tips etc. Ben zeer enthousiast en kan de Blueprint werkelijk iedereen aanraden. Klasse heren Jorn & Lars
De dopamine fasting challenge is een eye opener voor iedereen. Lars en Jorn begeleiden je heel goed met uitleg en handige tips en tools. Sowieso brengen ze je veel bij over gezondheid en een gezonde leefstijl. Aanrader!
Heldere, praktische informatie. Goed onderbouwd met uitleg over hoe je brein werkt. De Dopamine Fasting is een eyeopener! Aanrader!
Vorige week de Dopamine Fasting challenge gedaan. Ontzettend leerzaam. Lars en Jorn bedankt voor het bedenken van deze waardevolle challenge en voor wat er nog komen gaat.
Ontzettend goed programma, complete mindshift meegemaakt en duidelijke uitleg. Elke week weer iets nieuws geleerd. Veel informatie, maar wel elke week steeds één duidelijk onderwerp. Een programma die ik echt in mn leven kan toepassen, zonder t gevoel te hebben dat t te hoog gegrepen is. En nodigt uit tot nieuwsgierigheid naar meer. Zelfs mn man is enthousiast geworden over alle info
Het epigenetica programma was voor mij de ontbrekende sleutel in mijn eigen zoektocht en geest dus een boost aan het fundament van mijn gezondheid. Er is een correcte onderbouwing bij elke module waardoor je elke health hack als vanzelfsprekend gaat vinden en het bijgevolg eenvoudig kan toepassen. Bij twijfel of vragen kan je gewoon je vragen stellen en worden ze beantwoord. Je kan er dus zo veel uit halen als je zelf maar wil. Top!
Ik vind het een fantastisch programma. Uitgebreide en relevante informatie. Ik dacht al best wel het een en ander te weten. Maar de manier waarop de heren het uitleggen heeft er bij mij voor gezorgd dat er kwartjes zijn gevallen. Daardoor kost het me veel minder moeite om bepaalde voeding niet meer te eten. Simpelweg omdat ik nu niet meer wil eten, wetende welke processen het in mijn lichaam verstoord. Ik zou iedereen aanraden dit programma te volgen. Of je nu af wilt vallen, meer energie wilt hebben, lekkerder in je vel wil komen of gewoon liever voor je lijf wilt zijn!
Superfijne challenge gedaan bij IkiGuides. Er zat een mooie opbouw in, met heel veel informatie én onderbouwingen. In een week heel veel geleerd en erg bewust geworden. Ook het gevoel dat je alles mag en kan vragen, deze werden ook snel beantwoord, heel fijn!
Alles wat je zelf op school had willen leren, alles wat we nu in het kader van 'echte gezondheid' want wat is dat nu eigenlijk? zouden moeten willen weten en alles wat ik mijn kinderen gun om als voorbeeld mee te krijgen verpakt door 2 jonge ondernemers met een gouden verbindend hart voor ons.. de mens.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid