facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sectie Claire

Info

Samen koken en eten bij Sectie Claire staat voor een creatieve en culinaire ervaring in een industriële setting.

Geschiedenis

Koken
Samen koken in een stoere industriële omgeving. Dat inspireert! Claire heeft als pionier in de wereld van kooklessen haar sporen meer dan verdient en gaat met uw groep aan de kook. Vanzelfsprekend is het na gedane arbeid goed toeven aan de lange tafel waar u met elkaar geniet van de eigen bereidingen. Gezellig met vrienden en familie, ook zeer inspirerend voor teambuilding of ontspannen zakelijk samen zijn.”

Eten
“Eten zoals de Fransen het ooit bedacht hebben. Samen aan de lange tafel, origineel gedekt en natuurlijk met veel verhalen. Claire kookt en u geniet met elkaar van het heerlijke eten en het moment. Met vrienden, familie of collega’s, de exclusiviteit van de ruimte is het juiste ingrediënt om uw lunch of diner tot een bijzonder moment te maken.”



"Kookworkshops, borrels, diners & meetings.Kom gezellig koken of eten met een gezelschap in een informele industriële setting op het sectie C terrein.Bekijk onze website voor de uitgebreide mogelijkheden voor samen dineren, lunchen of samen koken & eten voor diner of lunch. Maar ook voor evenementen, zowel zakelijk als privé kan Sectie Claire u helpen aan de perfecte invulling."
Adres: Daalakkersweg 4 , Eindhoven 5641 JA, NL
Telefoonnummer: 06 46398292
ln.erialceitces@ofni
Stad: Eindhoven
Route: Daalakkersweg 4
Postcode: 5641 JA



op zoek naar gerelateerd: sectie c huren, restaurants tongelre
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Kitchen The Kitchen 3 km Goed maar te duur. Mooi ingericht wel. Beetje zelf ingenomen
Two B Eindhoven Two B Eindhoven 3 km Ik kwam vanmiddag rond de middagspits aan. De eerste mededeling was meteen dat de wac...
Sang Lee Paradijs Restaurant Sang Lee Paradijs Restaurant 3 km Al 15 jaar klant..nogsteeds tevreden! Lekker, goede portie en betaalbaar. De Moksi Me...
Tante Kees Tante Kees 5 km Het eten was goed. Maar daar is dan ook alles mee gezegd. Behalve dat t er koud, sfee...
Piet Hein Eek Piet Hein Eek 5 km Wat een geweldige, creatieve, inspirerende plek! Mocht ik kunnen, ik nam alles mee na...
Recensies
Gekookt bij Sectie Claire met een groepje collega's, wat een hele gezellige en informele avond opleverde, met heerlijke gerechten! De studio is super leuk, het hergebruik van oude huisraad is helemaal mijn ding en de gastvrouw en haar keukenbrigade zijn gezellig en zeer kundig! Ook voor een privéfeestje een toffe locatie!
Je kent het wel, zo'n tentje waar je niet over de berg zuurkoolstamppot heen kunt springen.... Dat is dus ergens anders. Zelfs de plaatjes van Flamkuchen in Google afbeeldingen op mijn telefoon zijn groter als de Kuchen bij Claire. Het was lekker, maar naar mijn smaak te internationaal. Duitse gerechten in Franse porties met Zwitserse prijzen.
Zelf je eten klaarmaken onder begeleiding en vervolgens lekker oppeuzelen. Een prima avond gehad, erg leuk voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje. Leuke omgeving, Claire is een leuk mens! Als verbeterpunt zou ik aangeven om meer keuze in, met name frisdrank, maar ook speciaal bier, te hebben staan.
Leuke innovatieve plek op het industrieel erfgoed Strijp C in Eindhoven
Gezellig, culinair, mooie locatie en goeie gastheer en gastvrouw!
Gave locatie, aardig personeel! Maar, voor 1/4 stokbrood met een lik boter en belegt met slechts twee plakken ham, trek ik mijn portemonnee hier niet meer open.
Het eten slechts een soepje en een heel kleine flamkuche waren wel lekker, maar samen met een spa rood en blauw voor 19 euro, lijkt het meer op een franse beroving...
Ik heb onlangs bij Sectie Claire aan een aantal mensen een training gegeven. Mijn complimenten voor Claire: ontvangst, drank en eten, alles was tot in de puntjes verzorgd.
Geweldige locatie met de Dutch Design Week. Gezellige plekjes en je loopt gewoon tussen de ateliers van de kunstenaars.
Altijd de meest rauwe plek tijdens DDW. Mooi om op een zondag even rond te hangen. Vaak leven in de brouwerij...
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Sectie Claire met het openbaar vervoer


Eindhoven, Broekakkerseweg 200 meter
5
Eindhoven, Hageheldlaan 220 meter
5
Eindhoven, Broekakkerseweg 250 meter
5
Eindhoven, Hageheldlaan 260 meter
5

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid