facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Piet Hein Eek

Piet Hein Eek
"Welcome to the World of Piet Hein Eek! Spend a day surrounded by design, art and culture. A workshop, shop, restaurants, hotel, showroom, art gallery and office under one roof."
Adres: Halvemaanstraat 30 , Eindhoven 5651 BP, NL
Telefoonnummer: 040 400 9005
Stad: Eindhoven
Route: Halvemaanstraat 30
Postcode: 5651 BP


Openingstijden

Dinsdag: 10:30-23:00
Woensdag: 10:30-23:00
Donderdag: 10:30-23:00
Vrijdag: 10:30-23:00
Zaterdag: 10:30-23:00
Zondag: 12:00-23:00


op zoek naar gerelateerd: piet hein eek meubels, piet hein eek eindhoven, piet hein eek restaurant, piet hein eek behang, piet hein eek tafel, piet hein eek eindhoven openingstijden, piet hein eek ikea, piet hein eek herbestemming
Recensies
Wat een geweldige, creatieve, inspirerende plek! Mocht ik kunnen, ik nam alles mee naar huis! Prachtige, originele meubels, gemaakt uit duurzame en gerecycleerde materialen, maar ook een geweldige collectie boeken en kleinere design objecten. Voor het restaurant en het terras had ik deze keer helaas geen tijd, but I'll be back for Piet Hein Eek coffee! ;
Fantastische locatie om te bezoeken wanneer je in Eindhoven bent. Een unieke plek bomvol met de meest uiteenlopende designer artikelen. Restaurant aan de voorzijde is verleden tijd. Zit nu boven de winkel met ruim terras in de zon. Vriendelijke bediening en jong team.
Leuk om rond te neuzen voor inspiratie. Van alles is er te zien en te koop, van mooie houten meubels, verf, lampen maar ook theedoeken en servies tot mooie koffietafel boeken. Daarnaast heeft het een restaurant en hotel, prachtig!
Fantastische ervaring om daar rond te lopen. Men krijgt onmiddellijk inspiratie . Leuke eettent en frietbar. Wel prijzig, maar unieke stukken laten zich nu eenmaal niet gratis creëeren. Een bezoek is zeker de moeite . Gratis te bezoeken.
De mensen die werken daar zijn heel aardig en hulpzaam. Ook bij de ontbijt was heel fijn service en de eten was niet veel om te kiezen maar wat wel had daar, was lekker en mijn papa en zijn vrouw-die daar hebben gelogeerde, waren heel tevreden. Behalve de view van de raam van hun kamer. Ik vond toch te duur voor zo een hotel maar gelukkig was het vlak bij mijn dochter die woont heel dicht bij en recomended die hotel. Elke kamer heeft appart mooie design. Ik persoonlijk vond heel gaaf.
Gezellige plekje om wat te drinken en wat te zien
Netjes en verzorgd. Maar er zijn betere hotels voor gelijke prijs en zelfs goedkopere. Als je van industrieel,modern houd, is dit een perfect hotel. Houd je meer van ver uitzicht en natuur. Zou ik ergens anders mn verblijf zoeken.
Groot mooi industrieel gebouw waar je vrij in kan rondlopen en creaties van Piet Hein Eek kan bekijken/kopen en van bovenaf ook de werkplaats kan zien.
Mooie plek, maar onveilig! Toen ik hier was viel er een raamkozijn uit het raam. De mensen die op het terras zaten werden geraakt. Ambulance moest komen.
Kwaliteit wordt er niet beter op. Friet was in het begin top, nu gemiddeld. En runderkroket was deze keer erg slappe vulling liep er zo uit en vooral zonder veel smaak. Garnalen kroket was wel goed.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Piet Hein Eek.

Eindhoven binnenhuisarchitectuur

openingstijden, locatie, vervoer. Halvemaanstraat 30 eindhoven restaurants kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Piet Hein Eek adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Piet Hein Eek. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Piet Hein Eek delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sang Lee Paradijs Restaurant Sang Lee Paradijs Restaurant 2 km Al 15 jaar klant..nogsteeds tevreden! Lekker, goede portie en betaalbaar. De Moksi Me...
The Kitchen The Kitchen 2 km Goed maar te duur. Mooi ingericht wel. Beetje zelf ingenomen
Two B Eindhoven Two B Eindhoven 3 km Ik kwam vanmiddag rond de middagspits aan. De eerste mededeling was meteen dat de wac...
Tante Kees Tante Kees 3 km Het eten was goed. Maar daar is dan ook alles mee gezegd. Behalve dat t er koud, sfee...
Sectie Claire Sectie Claire 5 km Gekookt bij Sectie Claire met een groepje collega's, wat een hele gezellige en inform...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid