facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Secretarial Services

Secretarial Services

Info

Secretarial Services versterkt de secretaresse in haar vakgebied door haar te trainen en te coachen. Daarnaast bied ik secretariële ondersteuning.

Geschiedenis

Secretarial Services versterkt de secretaresse in haar vakgebied door haar te trainen en te coachen. Daarnaast bied ik secretariële ondersteuning.

Adres:
Telefoonnummer: 06-27572026
Stad: Enkhuizen


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 19:00
Dinsdag: 08:00 - 19:00
Woensdag: 08:00 - 19:00
Donderdag: 08:00 - 19:00
Vrijdag: 08:00 - 19:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Online School Coach Online School Coach 536 meter Op locatie in Enkhuizen coach ik leerlingen mbt schoolwerk plannen, reflecteren en do...
IK ben IK, Kinder- en Jongerencounseling IK ben IK, Kinder- en Jongerencounseling 688 meter Met veel passie en aandacht begeleid ik kinderen en hun ouders weer een stapje verder...
MOOI Personal Training & Coaching MOOI Personal Training & Coaching 790 meter Dit is niet zomaar sporten, bij MOOI PT gaat het om het totale plaatje. Ik wist niet ...
Meraki Care Meraki Care 1 km Ondersteuning en begeleiding in gehandicaptenzorg
bureau voor vernieuwing bureau voor vernieuwing 2 km Voor een BOOST in locaties en bedrijven, onderscheidend vermogen creëren via concepto...
Medium Angelique Medium Angelique 2 km Liefdevol, zuiver en professioneel medium.
Recensies
De SuperSlimme secretaresse cursus is heel veelzijdig. Het is gericht op je vaardigheden en je persoonlijke ontwikkeling en dat laatste werd breder opgepakt dan ik had verwacht. Het gaat om jouw ontwikkeling op professioneel vlak werk maar ook jouw persoonlijke ontwikkeling privé. Er is ruimte voor goede gesprekken en de cursus zit vol net SuperSlimme tips!
De training SuperSlimme Secretaresse is een hele uitgebreide training waarbij alle facetten van het secretaressevak aan bod komen. Bij Heleen voelde ik mij gelijk op mijn gemak en kon ik alles vragen en delen. Ik volgde de training met nog twee andere dames waardoor het door het kleine groepje erg intensief was en vertrouwd. Ik raad deze training iedereen aan."
De cursus SuperSlimmeSecretaresse heeft mij doen groeien in: vaardigheden, bewustwording en mijn persoonlijke ontwikkeling. Voor ieder die nog twijfelt deze cursus te volgen, ik zeg doen! De dagen waren zeer wisselend ingevuld, begeleid door Heleen Valkema: op praktische en toegankelijke wijze, persoonlijk daar waar het kan en nodig is. Samen met Heleen en medecursisten ben ik zowel zakelijk als privé, een betere versie van mijzelf geworden.
Ik heb deelgenomen aan de cursus Notuleren op de Laptop. In de cursus krijg je handige tips en tricks waarmee je tijd kunt besparen tijdens het notuleren. Het was prettig om tijdens de les een vergadering te notuleren, dat was voor mij prettig om er weer een beetje in te komen en er achter te komen wat beter kan. Dit is vooral een oefening voor jezelf. Heleen legt alles goed en helder uit en neemt de tijd voor vragen!
Leuk om de training te volgen. Ook al notuleer ik al heel wat jaren, de training heeft me toch weer bepaalde inzichten gegeven zoals een goede voorbereiding. Het gebeurt nogal eens dat je door de waan van de dag een vergadering inrent.... Heleen Valkema is een ervaren secretaresse met hart voor haar werk en biedt haar trainingen op een hele laagdrempelige manier aan.
"Geweldige cursus met een hele fijne duidelijke instructrice. Echt een aanrader voor zowel beginners als gevorderden. Opfriscursus voor het goed voorbereiden van het notuleren en handige praktische tips en tricks voor het overzichtelijk, slim en snel notuleren zelf."
Ik heb Heleen ingehuurd voor mijn team voor een incompany training Nederlandse spelling. Ze waakt er goed voor dat alle deelnemers actief aan de training deelnemen. Ze is een vakvrouw, straalt rust uit en is geduldig. Er is ruimte om in te zoemen op specifieke vragen en knelpunten tijdens de training.
Zeer leerzame training. Heleen is zeer bekwaam en nam de tijd voor vragen die de cursisten stelden. Groot voordeel is dat de groep uit maximaal 4 personen bestaat, zodat de persoonlijke aandacht optimaal is.
Na de cursusdag ben ik eindelijk over de drempel heen. Ik notuleer nu met de laptop en niet meer schriftelijk. Wat een tijdwinst! Veel waardevolle tips en complimenten van Heleen gekregen. Dank daarvoor!
Er waren wel overlappingen maar over het algemeen een waardevolle cursus met aandacht en tijd voor de stof. Handige tips en praktijkgericht. Voor mij echt een zinvolle training om te doen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid