facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Second Life Brocante & Verlichting

Second Life Brocante & Verlichting

Info

Wij zijn uw speciaalzaak voor brocante, antiek, decoratie, verlichting en boeken

Geschiedenis

Sinds 1997 is Second Life te vinden aan de "Achterhoekse Antiekstraat". Oorspronkelijk was dit de provinciale weg van Doesburg via Doetinchem naar Gendringen en liep parallel aan rivier de Oude IJssel. In de gloriejaren van de Antiekstraat waren er tientallen handelaren gevestigd, de laatste jaren is dit aantal aanzienlijk teruggelopen. De winkel van Second Life staat vol met herkenbare spulletjes, vooral kleingoed, ui(groot) moederstijd. Specialiteit is de ruime sortering nostalgische verlichting.

Op Facebook ziet u slechts een greep uit ons wisselend assortiment. Afgebeelde artikelen kunnen inmiddels
verkocht zijn.

Graag nodigen wij u uit om een bezoek te brengen aan de Achterhoek en hierbij tevens een kijkje te komen nemen in onze winkel.

Wij zijn geopend op maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Hartelijk dank voor het bezoek aan onze Facebook en graag tot ziens,

Frank en Wilma Bongers

Adres: Rijksweg 133, 7011 DV Gaanderen
Telefoonnummer: 0315-341534
Stad: Gaanderen
Route: Rijksweg 133
Postcode: 7011 DV


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:30
Dinsdag: 10:00 - 17:30
Woensdag: 10:00 - 17:30
Donderdag: 10:00 - 17:30
Vrijdag: 10:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Second Life lampen, Antiek Terborg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Coop Gaanderen Coop Gaanderen 188 meter Mooi winkel alles netjes en producten goed te vinden
Bloemboutique La Fleur Bloemboutique La Fleur 195 meter Wederom een prachtig rouwstuk in goed overleg. Dank!
goedkopespeelgoedwinkel.nl goedkopespeelgoedwinkel.nl 252 meter Altijd goed geholpen en super vriendelijk
De Reizende Bakker De Reizende Bakker 593 meter Op 18 maart kennis mee gemaakt op de Paasveemarkt Beek, wat een zalig brood heeft die...
De Wijnhoeve De Wijnhoeve 665 meter Aad en Lucia als uitbaters weten altijd een geweldige sfeer te creëren. Iedere maand ...
Keukenloods Keukenloods 679 meter Voorheen al onze apparatuur hier gekocht en erg tevreden over de prijs. Echter… wij w...
Polyesterfiguren Polyesterfiguren 817 meter
Houthandel: Achterhoek Houthandel: Achterhoek 901 meter WWW.HOUTHANDELACHTERHOEK.NL KEVIN PETERS: 0658865511 (WHATSAPP MAG)
KP -> Tuinhout KP -> Tuinhout 901 meter We zijn erg tevreden met onze overkapping aan het huis. Voordeel vond ik ook dat het ...
Recensies
Zeer verrassende plek! Van buiten lijkt t klein, het is echter een mega grote winkel in tweedehand artikelen en vintage artikelen. Sommige spullen behoorlijk aan de prijs, andere daarin tegen goedkoop. Het is maar net wat t is. Je kan t zo gek niet bedenken of t is er wel. Lampen, schilderijen, thema's als marine met scheepssturen en oude metalen duikhelmen, maar ook tuinspullen of schoolspullen, wagenstellen, gebruiksartikelen, etc etc etc. Tevens veel boeken, ook uit de achterhoek zelf. Absoluut de moeite waard om eens te kijken!
Absoluut de moeite waard om hier eens binnen te lopen! Het lijkt wel een museum qua uitstalling en presentatie van de zeer gevarieerde en bijzondere dingen. Vriendelijke en behulpzame eigenaar die dit met liefde doet en een door ons gekochte lamp ter plekke nog even naar wens aanpaste, top! Ga hier zeker weer eens naar toe.
Ik ben super goed geholpen! Ik had twee lampen, al een tijdje geleden gekocht en toen er van 1 het glas en een stukje plastic stuk ging kreeg ik gratis vervanging!! Wow!
Hele leuke winkel met verrassende hoekjes vol met verschillende soorten spullen van oud tot wat nieuwere items. Ook een goed gevulde afdeling met boeken. Zeker een aanrader om hier te gaan rondneuzen!!
Waanzinnig! Prachtige, enorme collectie wat een gigantische oogverblindend antiekwinkel. Wat een enorme keuze, heerlijk om even rond te struinen. De charmante eigenaar is aangenaam en behulpzaam. Jammer dat je geen 10 kunt geven. Werkelijk één van de betere antiek winkels! Meer dan de moeite van het bezoeken waard.
Erg leuke winkel, heel verrassend en het leek net een klein museumpje
Ontzettend leuke winkel, goed assortiment en vriendelijke eigenaar.
Super mooie winkel met veel verschillende spullen. Daar kan iedereen wel slagen.
Leuk winkeltje met vriendelijke en behulpzame bediening. Winkel is ruim groter dan van buiten is te zien. Grote verscheidenheid in producten. Gratis parkeren in de direkte nabijheid.
Leukste antiekzaak ooit gezien. Erg varierende spullen, leuk snuffelen en leuk ingericht. Erg aardige handelaar. Zeker een adresje waar wij vaker gaan komen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid